Skip to content

<

Musta laatikko

A cache by METTÄMULLI & Lanttutohtori Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/06/2011
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


"Viime maanantaina pienlentokone syöksyi Merikarvialla valtatie 8:lle, lähelle Tuorilaa. Onnettomuus sattui puolen päivän aikaan ja liikenne oli poikki useita tunteja.
Lentokoneen putoamishetkellä tie oli tyhjä, joten liikenneonnettomuuksilta vältyttiin. Koneessa olleet lentäjä ja matkalainen pelastautuivat lentokoneen heittoistuimilla. Kuljettaja sai lieviä vammoja. Lentokoneen kyydissä ollutta matkalaista ei ole löydetty koneen läheisyydestä ja hän on edelleen kadoksissa.
Paikalle saapunut tutkijalautakunta on tutkinut koneen jäänteet ja koneen mustaa laatikkoa ei ole löytynyt, mikä hankaloittaa koneen putoamissyyn selvittämistä.

Alueella oli kyseisenä päivänä useita pienlentokoneita liikkeellä lähistöllä järjestetyn pienlentokoneharrastajien vuosittaisen yhteislennon vuoksi."Tutkijat olettavat, että kadoksissa olevalla matkalaisella saattaisi olla tietoa lentokoneen kadonneen mustan laatikon sijainnista. Matkalaisen henkilöllisyydestä ei ole tietoa, mikä hankaloittaa tutkintoja. On oletettavaa, että matkalainen on saattanut ajautua pitkienkin matkojen päähän onnettomuuspaikasta. Tutkijat kaipaavat mahdollisia havaintoja matkalaisesta!

Kaikki apu matkalaisen ja mustan laatikon löytämiseksi on tervetullutta! Jos tapaat matkalaisen, hän todennäköisesti opastaa sinut mustan laatikon luokse. Hänellä on kaikki tarpeellinen mustan laatikon löytämiseksi ja sen sisältöön käsiksi pääsemiseksi.

Vaikka mustan laatikon nimestä voisi olettaa, että sen väri on musta, niin mustat laatikot ovatkin oikeasti väriltään oransseja, jotta niiden etsintä maastosta olisi helpompaa. Kuitenkin tämä musta laatikko on väriltään vihreä, sillä sen sisältö on haluttu pitää salassa ulkopuolisilta.

Oheessa on kuvia lentotapahtumaan osallistuneista koneista. Kuitenkaan ei ole varmaa, onko joukossa onnettomuuteen joutuneen koneen kuvaa.

Tämä tarina ei ole tosi, vaan silkkaa mielikuvituksen tuotetta.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.