Skip to Content

<

QR

A cache by FamLeaf Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/25/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo mysteerimulti Mäkkylässä - vain, jos sinulla on puhelimessasi QR-koodien lukemiseen tarkoitettu sovellus. Matkaa tulee hieman yli kilometri. AITOJEN YLI EI TARVITSE KIIVETÄ!

An easy mystery-multicache in the area of Mäkkylä - well, actually it's easy only if you have a QR-code reading application in your mobile phone. Otherwise it will be very demanding! The distance between starting point and the cache is a little over one kilometer. NO NEED TO CLIMB OVER FENCES!


QR-koodi (Quick Response)on kaksiulotteinen viivakoodi, joka on kehitetty japanilaisessa Denso-Wave nimisessä yhtiössä vuonna 1994. Niin kuin nimi kertoo koodin sisältö on purettavissa ja luettavissa nopeasti. QR-koodi on hyvin yleinen Japanissa, se esiintyy laajasti monissa tuotteissa ja on kaikista suosituin tyyppi kaksiulotteista koodeista. Vaikka QR-koodit kehitettiin alunperin liukuhihnateollisuuden nopeaksi tuotannonseurantavälineeksi, on niiden käyttö levinnyt käyttöön mobiilisti matkapuhelimilla.

QR-koodit ovat yleistymässä muuhunkin kuin tuoteseurantaan. Matkailukäytössä niitä on mm. Kolin ja Ruunaa-kosken alueella sekä Hämeenlinnassa. Helsingissä QR-koodeja on tulostettu raitiovaunupysäkeille. Viivakoodien kautta saa matkapuhelimeen raitiovaunujen aikataulutietoja. (Lähde: Wikipedia)

Referenssipisteessä ei ole tarpeen käydä. Ensimmäisen pisteen koordinaatit ja vihjeen sen sijainnista saat lukemalla koodin kuvauksen lopusta:

HUOM! LAITTAKAA KAKKOSPISTEEN ESINE NIIN, ETTÄ KOODIPUOLI ON KOHTI RAKENNETTA.

You can find all about QR codes in wikipedia!

You don't need to visit the reference coordinates. To get started, read the code at the end of this page

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

582 Logged Visits

Found it 544     Didn't find it 8     Write note 17     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.