Skip to content

This cache has been archived.

summere_en_nie_bang: 'Summer_en_nie_bang' will be back.....very soon!

More
<

100 x Someren #36

A cache by summere_en_nie_bang Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/25/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze route is voor de cacher die een mooie route wil fietsen of in 1 dag tijd zijn of haar gevonden caches-aantal snel wil verhogen.

Maar….geniet ook van het mooie Someren en omgeving!
Someren is een uitgestrekte, geïndustrialiseerde, plattelandsgemeente, gelegen in de stedendriehoek Eindhoven - Helmond - Weert. Someren bestaat naast de hoofdkern Someren uit drie kerkdorpen: Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop. Binnen de kern Someren worden buiten het Centrum de wijken Noord, De Loove en Waterdael als zodanig benoemd. Aan oostelijke zijde wordt Someren, sinds de laatste grenscorrectie met Asten, begrensd door de Zuid-Willemsvaart. Langs dit kanaal loopt de provinciale weg N266 (Someren - Weert - Belgische grens). Via de A67 bij Lierop heeft Someren een prima verbinding met zowel België als Duitsland.
De tocht is ongeveer 40 km en kan een groot gedeelte met de auto gedaan worden, maar….op de fiets is het veel mooier! De diversiteit van de verstopplekken van de caches lopen uiteen van vrij voor de hand liggend of tot wel even zoeken: er is dus voor een ieder wat wils. Denk eraan de kleurrijke caches en bijbehorend cachenummer voor de bonuscache te noteren!
Start je bij 100x Someren #1: hier is een goede gelegenheid om je auto te parkeren en eventueel de tocht per fiets af te leggen!
Parkeer op: N 51° 25.215 E 005° 41.931
Veel plezier!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.