Skip to Content

This cache has been archived.

bikingGranny: Kätköilykulttuuri on muuttunut aika paljon niiden runsaan kuuden vuoden aikana, jolloin olen kätköilyä harrastanut.

Lokkausten tekstin lyhentymisen lisäksi dnf:ä kirjataan harvoin. Lokkamattomuus johtunee usein silkasta laiskuudesta, josta myös kk:t arvellakseni kumpuavat. Voihan olla niinkin, että nykyharrastajat eivät kehtaa kertoa epäonnistumista. Kuitenkin usea peräkkäinen dnf antaisi kätkön omistajje aiheen käydä tarkistamassa onko purkki ehkä kadonnut. Löytäjän maininnat lokivihon kastumisesta tai täyttymisestä sekä muut maininnat, jotka auttavat kätköttäjää huoltamaan purkkiaan, ovat käyneet harvinaisiksi.

Wherigo- ja haastekätköjen tulo piristi mukavasti harrastustani. Olen nauttinut joistakin luonnossa kävelemista edellyttävistä traileistakin.

Tämä helppo tradikätköni ei edusta ihailemaani kätkötyyppiä. Sen tarkoitus oli muistuttaa siitä, että kätkön tekijä voi oikeasti olla kiinnostunut virtuaalisen lokikirjan sisällöstä ja haluaa pitää yhteyttä harrastajakollegoihinsa tälläkin tavalla.

Aikojen ja tapojen muuttuessa tämä kätkö joutaa arkistoon.

More
<

Seitsemän sanaa

A cache by bikingGranny Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/4/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Kirjoita lokiisi vähintään seitsemän sanaa sisältävä lause.

En mene niin pitkälle, että vaatisin lauseen olevan kieliopillisesti oikein, riittää kun siinä on alus ja maine. Kansakoulussa 50-luvulla opetettiin, että lauseessa on alus ja maine. Opin myös, että alus on nimisana ja maine on teonsana. Alus voi joskus puuttuakin ja se on usein nimennössä. Myöhemmin oppikoulussa asiaan sotketiin vaikka mitä uusia asioita ja vanhat muuttuivat muuksi, ulko-erontokin ablatiiviksi!

Purkissa olevaan vihkoon riittää päiväys ja nimimerkki.

On epäkohteliasta kirjoittaa paljon vaivaa, tai vain vaivaa, nähneelle kätkön tekijälle yksisanaisia, pelkkiä lyhenteitä tai jopa sanattomia, vain merkkejä sisältäviä, viestejä. Kaikkein yksinkertaisimmankin purkin tekeminen, paikalleen vieminen ja kätkökuvauksen kirjoittaminen vie aikaa tekijältä enemmän kuin yhden lauseen kirjoittaminen löytäjältä. Jos katsot, ettei sinulla ole aikaa/halua/kykyä vaatimukseeni, jätä tämä kätkö väliin.

Purkissa ei ole ftf-palkintoa. Sen sijaan jaan tunnustusta niille kätköilijöille, jotka kirjoittavat hyvän lokin dnf-viestinsä saatteeksi! Joten varaudu siihen, että tulen kommentoimaan lokeja julkisesti. Vilkaise joskus lokin kirjoittamisesi jälkeen onko sinun kirjoitelmasi saanut palautetta.

Sipaise siis seitsemän-sata siistiä sanaa sinetiksi suorituksestasi!

Kätkössä ei ole kynää. Otin sen pois siinä toivossa, että muovipussi pysyisi ehjänä. Kiinnitin pussiin kuparilangan, jolla lokivihon saa hyvin esiin. Älä irrota sitä, pussi aukeaa toisesta päästä!


You have to write in your log a sentence that has at least seven words. By this way I try to teach people to give respect to the work somebody has done for you. Be aware, I am going to comment your logs! BYOP


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

417 Logged Visits

Found it 369     Didn't find it 15     Write note 23     Archive 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.