Skip to content

Het verdwenen boek Multi-cache

This cache has been archived.

catdemi: Aangezien er te vaak onderhoud aan nodig is en we daar momenteel te weinig tijd voor hebben, moeten we de cache (helaas) archiveren.

More
Hidden : 12/17/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


“…waar ik ook ging, mijn boek ging mee. Mijn boek met bijzondere verhalen en gebeurtenissen. Soms zat ik uren met mijn boek op mijn stoeltje aan de rand van het Stroomdal. Het boek leidde mij de juiste weg en het boek volgde mij op mijn pad. Tot die ene dag…”Dromend en genietend van de heerlijke omgeving slenter je door het prachtige Stroomdal. Je ogen vangen de mooiste kleuren uit de natuur en je hoort de sfeervolle klanken van de vele aanwezige vogels en het kabbelende water van het diep. En dan ineens valt je oog op iets onnatuurlijks. Is het een brief? Het lijkt wel op een uitgescheurde bladzijde van een boek. Hmmm…interessant, alsof het je iets wil vertellen.

Parkeer je auto in de berm, zodat andere voertuigen ruim kunnen passeren. Zoek bij het eerste waypoint (= bovenvermeld coördinaat) een eerste aanwijzing die je op weg helpt en daarnaast een tip geeft om de speurtocht succesvol af te kunnen ronden. Tijdens deze 6 kilometer lange wandeling vind je diverse aanwijzingen die je leiden naar het verdwenen boek. Een spiegeltje en UV-lampje zijn van grote waarde bij deze speurtocht. Daarnaast zal je merken dat het Stroomdal een prima omgeving is om je creatieve geest te verruimen.

Er is veel aandacht besteed aan de verschillende aanwijzingen. Ga er dan ook zorgvuldig mee om en plaats ze op de juiste plek terug. In de cache is ruimte voor kleine TB’s en coins. Trek wel waterdichte schoenen aan, want het kan erg nat zijn onderweg. Honden mogen mee, maar moeten op een deel van de route worden aangelijnd.


Additional Hints (No hints available.)