Skip to Content

This cache has been archived.

herbert73: Kiitos kätkön löytäneille!

More
<

DVD II

A cache by herbert73 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/27/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


VHS- ja DVD-sarjan tarkoitus on tutustuttaa kätköilijät Noljakan, Kydön, Pilkon ja Marjalan kaupunginosiin. Matkaa voit tehdä kävellen yksin, kumppanisi, pikkuapulaisten tai koiran kanssa. Voit toki käyttää pyörää tai autoakin, mutta auton parkkeeraus tuottanee usein ongelmia. Tarkkaile samalla alueiden rakennuksia, kuinka värit käyvät yksiin jne. Kesäisin talojen pihapiirit antavat neuvoja siitä kuinka pihat voisi laittaa tai jättää laittamatta. Rentouttavaa kätköilyä valitsemallasi tavalla.

DVD-sarja on kronologinen eepos ja jatkoa VHS-sarjalle.

Omat vanhat VHS-elokuvavarastotkin oli jo aika heittää menemään. Niiden laatu kun ei lähellekkään vastannut kaupassa myytäviä samoja DVD-elokuvia. Vaikkakin kirpaisi se, että oli joskus ostanutkin niitä kovalla markkahinnalla, mutta kun ei ollut enää VHS-nauhuria, niin millä niitä olisi sitten katsellut!?

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

221 Logged Visits

Found it 198     Didn't find it 15     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.