Skip to content

Nordic X-treme 2012 Event Cache

This cache has been archived.

Nordic X-team: Så då är det dags att arkivera detta event.

Undertecknad tackar för oss, Nordic X-team bestående av GeoTectives/M, Team Gribing & spjo. Vi har också haft skitkul, och fått uppleva helt galna strapatser. Extra tack till spjo, som hoppade in i årets ledning med sina ovärderliga kunskaper och kontakter i Karlskoga.

Vem vet, det kanske blir ett Nordic X-treme 2013, stay tuned....

Over & out.

GeoTectives/M i Nordic X-team :)

More
Hidden : Friday, 04 May 2012
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Nordic X-treme 2012 – Explosive edition
För fjärde året i rad genomförs geocachingeventet Nordic X-treme. Extrem geocaching för extrema geocachare.

Den här gången smäller det högre än någon gång tidigare. Vi ska nämligen ta med er till Bofors och Alfred Nobels Karlskoga. Staden ligger geocaching-strategiskt bra till vid sjön Möckeln, där två större älvar mynnar ut. Och det är under, i, på och kanske bakom Karlskogas alla broar, industriminnen, ruiner och försvarsanläggningar årets event kommer äga rum. Vi kommer rigga utmaningar, upplevelser och T5:or som du sent kommer glömma. X-points och X-tracks som sätter teamens samarbetsförmåga på prov. Dag och natt. Den som har mest utrustning när han slutar geocacha vinner, som vi brukar säga. På det här eventet kan vi lova att du får användning för alla prylar du kan släpa med dig. Utom stege förstås, som i vanlig ordning inte är tillåtet...

Eventet
Samling fredagen den 4:e maj kl. 20.00 vid angivna koordinater. Eventet pågår mellan fredagen den 4:e maj och söndagen den 6:e maj. Söndagen den 6:e maj kl. 14.00 avslutar vi eventet med prisutdelning (vandringspris) för bästa laginsats. 16.00 är vi klara för att alla skall kunna transportera sig hem igen.

Plats
Eventet äger rum i och runt Karlskoga, med högkvarteret placerat i äventyrsanläggningen Boda Borg. Här kommer vi samlas vid flera tillfällen för genomgångar, samkväm och prisutdelning. Här finns även boende till ett X-tremt bra pris, läs mer under rubriken "Boende".

Team
Varje team består av en "teamledare" och 2-3 medlemmar, dvs minst 3 och max 4 personer per team. Teamledaren ska registrera sitt lag samt eventuellt meddela om förändringar i teamet senast fredagen den 27:e april. Vi kommer att begränsa antalet team till 25 st. av logistikskäl. Här gäller alltså först till kvarn!

Deltagaravgift
En startavgift på 300 SEK per deltagare betalas av teamledaren i samband med "will attend". Betalning görs till angivet bankkonto som mailas ut till lagledaren. Kostnaden går oavkortat till hyra av material (rekvisita, x-pointmaterial, banor, riggnigar m.m.).

Anmälan
1. Logga "Will attend" med namnet på ditt team.
2. Vi skickar ett mail med information om hur du ska betala och vilken ytterligare laginformation vi vill ha av dig.
3. När din betalning är registrerad skickas en bekräftelse på att du och ditt lag är anmälda och klara.
4. X-manual och annan information om eventet skickas ut löpande fram till eventets start.

Boka boende direkt
Om du bestämt dig för att delta så är det redan nu bråttom att boka boende. Läs mer här!

Mer information
På Nordic X-tremes blogg hittar du all information som behövs. Gå dit!

 

Additional Hints (No hints available.)