Skip to Content

<

Vesitorninmäki

Hidden : 08/14/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Käärmeattribuuti varmuuden vuoksi, tuskin sen enempää käärmeitä kuin muillakaan aurinkoisilla kallioilla.

Älä jätä autoa vesitornin piha-alueelle, asiaton oleskelu kielletty.

Parkkinaateissa parille autolle hyvin tilaa ja polku lähtee samasta kohdasta.

Sulje purkki huolella.

Nimensä mukaisesti vesitorninmäellä sijaitsee Piikkiön vesitorni, se valkoinen laatikko siellä mäen päällä.

Alueen virallinen nimi missään kartoissa ei ole vesitorninmäki, vaan nimi on vain paikallisten (kenties vain meidän perheen...?) antama nimi metsikölle.

Olen siis lapsuuteni ja nuoruuteni asunut mäen "juurella" ja etenkin metsikön tässä osassa, jossa kätkö sijaitsee, olen lapsena leikkinyt kaikkea mahdollista leppäkerttufarmin rakentamisesta kalliokiipeilykilpailuun. Nykyään kalliokiipeilyyn on huonommat mahdollisuudet, koska jyrkänteen juurella on omakotitalo juuri siinä kohdassa, josta lapsena kiipeilimme suoraan tieltä ylös kalliolle.

Metsä on toiminut myös koirien lenkityspaikkana usean vuoden ajan, joskin koiramaastoa löytyy enemmän vesitornin toiselta puolelta laajemmalta metsäalueelta, jonne tosin nyttemmin on rakennettu omakotitaloja melko lähelle koiralenkkiä.

Kätkönpuoleisella metsäalueella riehui metsäpalo vuosia sitten, muistaakseni -90-luvun loppupuolella ja hiiltyneitä runkoja ja karahkoja oli pitkään isolla alueella. Eräskin kaverini ei uskaltanut niihin aikoihin edes tulla metsään kun pelkäsi palossa kuolleiden ihmisten haamuja. Todellisuudessa ihmisiä ei kuollut eikä loukkaantunut, ei tainneet edes lähimmät rakennukset vaurioitua, ainoastaan metsää meni matalaksi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

295 Logged Visits

Found it 279     Didn't find it 3     Write note 8     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 11 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.