Skip to Content

<

Hyvinkään Alphabet - N - Niinistönkatu

A cache by Kumiankka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/6/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Ainakin Helsingissä ja Lahdessa on presidentteihin perustuvia kätköjä. Nuo molemmat ovat mysteereitä. Lahdessa on viisi presidenttien mukaan nimettyä katua, joihin on mukava jo mysteeriä perustaa. Meillä Hyvinkäällä on vain pari; Kalliokierto ja Kalliopolku. Etunimikatuja löytyy useampi: Laurinkatu, Juhonkuja, Martinkatu ja Tarjanpolku. Millään noista ei ole kuitenkaan mitään tekemistä presidenttien kanssa.

Eipä ole tälläkään kadulla, jonka varrella kätkö sijaitsee. Se on kuitenkin ensimmäinen genetiivissä oleva katu Hyvinkäällä, joka sopii presidentin sukunimeen. Kyseessä on teollisuusalueella kulkeva katu, joka on liikenteellisesti hyvin tärkeä. Kului monta vuotta, ennen kuin rekat oppivat sitä käyttämään ja jättämään Sahanmäenkadun rauhaan. Kaupunki vaikeutti liikkumista Sahanmäenkadulla tekemällä alkupäähän ylimääräisen koukkauksen, jotta rekkojen elämä vaikeutuisi. Kadun varrella asuvat jaksoivat puolestaan kirjoitella jatkuvasti yleisönosastoissa. Lopulta liikenne sitten siirtyikin tälle Niinistönkadulle. Täydellinen ei katu rekkakäyttöön kuitenkaan ole. Lännen suunnasta ajettaessa on kadun alkupäässä varsin paha mäki, johon ei saa edes vauhtia. Liukkailla keleillä ovat rekat joskus tuossa kohtaa ongelmissa.

Kätkö on pieni pakasterasia. Löytymistä saattaa helpottaa, jos muistat, monesko presidentti Niinistö Suomessa on? Tietenkin pitää osata myös laskea…
Palauta kätkö huolellisesti tämän vihjeen mukaiseen paikkaan, jos se on vaikka sattunut ”vaeltamaan”.

----------------

FTF:n saajalla on mahdollisuus tehdä seuraava kätkö (eli tässä tapauksessa O). Seuraava kätkö voi olla minkä tyyppinen tahansa (mielellään helpohko). Kätköjen tulisi sijaita Hyvinkäällä.
Toivon sinun ilmoittavan loggauksessa selkeästi, jos olet kiinnostunut tekemään seuraavan kätkön. Jos kiinnostusta kätkön tekoon ei ole ilmoitettu, oikeus kätkön tekoon siirtyy seuraavalle löytäjälle. Tällöin hänen on laitettava viesti halukkuudestaan kätkön loggauksiin.
Jos kuukauden kuluessa löydöstä kätköä ei ole tehty, voi kuka tahansa tämän kätkön löytäjistä tehdä uuden kätkön. Tässä tapauksessa oikeuden uuden kätkön tekemiseen saa se löytäjä, joka on ensimmäisenä laittanut halukkuudesta kertovan viestin tämän kätkön loggauksiin.

Nimeäminen tulisi suorittaa järjestyksessä A-kätkön mukaisesti:
Hyvinkään Alphabet – A – Alkukätkö
Hyvinkään Alphabet – B – B……
Hyvinkään Alphabet – C – C….. jne.
Näin säilyisi luettavuus listalla.

Nämä ohjeet tulisi sisällyttää seuraavien kätköjen kuvaukseen, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

492 Logged Visits

Found it 441     Didn't find it 35     Write note 3     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     Post Reviewer Note 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.