Skip to Content

<

Johtajuus

A cache by Arnyk Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/09/2012
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo perusmysteeri. Vaikeusasteessa yhdistettynä myös kätkötoteutusta mysteeriosuuden lisäksi. EDIT: yhdestä saat kaksi numeroa, ota jälkimmäinen pelkästään.

Koordinaatit mallia N6x° xx.xxx ja E027° yy.yyy

Selvitä koordinaatit alta. Vaikeusaste tulee kätkön ja mysteerin vaikeusasteen yhteiskuviona. Ei tarvitse checkeriä, mutta laitan sellaisen typojen karsimiseksi. yhdestä "vihjeistä" saat kaksi numeroa, ota jälkimmäinen näistä. Ei spoilauksia lokkauksissa, kiitos!______ lähtee liikkeelle joko hauskuudesta tai ahdistuksesta. Ympäristön tulisi näin ollen tukea hauskuutta jotta ihmiset voisivat olla _____.

_______ on kuin ystävä. Sinä luotat _____ ______ ______ ______ auttamaan sitä menestymään.

____ kaatuu johtamiseen

Kun pystyt näkemään _________ mielikuvina, voit tehdä siitä totta. Kaiken mitä ihmismieli voi kuvitella, sen ihminen voi myös toteuttaa.

Haluatko lähteä matkalle ____ _____? _____ askel on merkki rohkeudesta. Loput askeleet muodostavat legendan.

Haluat nähdä pyramidit. ____ päästyäsi ____ _____ havaitset, että itse matka oli nautinnollisempi kuin nuo ikivanhat kivirakennukset.

Katso totuutta silmiin. Ymmärrä tämänhetkinen tilanteesi ja käytettävissä olevat pelimerkit. ______ ______ liikkeelle tästä.

Ihminen on luonteeltaan utelias olento. ____ haluaa nähdä, mitä _____ kukkulan takana on. Uteliaisuus on inhimillinen _______.

_______ tehtävä on luoda yrityksen yhteishenki.

Maailmanympärysmatka on vetovoimainen käsite. _____ ______, kaikkialla ______ jokainen ______ haluaa tehdä tällaisen matkan. Mutta vain yksi promille heistä sen tekee. Miksi?

Luovan ajattelun perusta on aina yksilössä. Kuitenkin hyvässä _____ _____ ______ ajatuksesi muiden tarkasteltavaksi ja pystyt näin ______ ajatteluasi. Silloin luovat ideasi voivat johtaa vielä luovempiin ratkaisuihin.


Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

164 Logged Visits

Found it 158     Didn't find it 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.