Skip to Content

<

Hieno huilipaikka: Äänekoski Alphabet-H

A cache by pihakuusi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/27/2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö P-paikalla 69- tien tuntumassa.

Tämä kätkö on sijoitettu kantatie 69-tien tuntumassa olevan P-paikan läheisyyteen. Kätkö on sijoitettu helposti löydettävään paikkaan ja siten, ettei sen noutamiseksi tarvitse mennä vaarallisiin paikkoihin. Parkkipaikalta avautuu hieno järvimaisema sekä näkymä Pörrinsalmen sillalle. Paikka sopii hyvin automatkojen taukopaikaksi ja siellä on myös penkki ja pöytä omien eväiden syöntiä varten. Itse kätkö on kooltaan pieni muoviastia, johon mahtuu pienet reissarit ja jotakin pientä vaihtotavaraa.

HUOM! Parkkipaikkalla ei ole talvikunnossapitoa, joten talvella runsaanlumen aikoihin parkkipaikka ei ole käytössä. Lisäksi kätkö peittynee talvella löytämättömiin.

FTF:n saajan toivotaan tekevän seuraavan kätkön (tässä tapauksessa I:n) muutaman viikon kuluessa. Seuraava kätkö voi olla tradi, multi tai mysteeri. Kätköjen tulisi sijaita nykyisen Äänekosken alueella, johon luetaan myös Konginkangas, Sumiainen ja Suolahti. Nämä ohjeet tulisi lisätä myös sarjan muihin kätkötiedotteisiin, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.