Skip to Content

This cache has been archived.

copohontas: Nyt alkaa olla nanopurkkivarasto tyhjä ja täällä on hävikki sen verran suurta, että vapautetaan alue muiden kätköttäjien käyttöön. Kiitokset kaikille, jotka kävivät portaita ihastelemassa.

More
<

Tikapuut taivaaseen

A cache by copohontas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/27/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Romusta taidetta.

Tikapuut taivaaseen ovat innoittaneet monia taiteilijoita. Gösta Sundqvist lauloi Leevi and the Leavingsin kanssa aiheesta ja musikaalissa Viulunsoittaja katolla unelmoitiin, että rikas mies jos oisin niin rakentaisin portaat, joista yhdet eivät veisi mihinkään.

Raumalaisen Esa Luukon tekemä ympäristötaideteos Punaiset portaat muodostuu punaisiksi maalatuista portaista, jotka alkavat maasta ja jatkuvat kohti taivasta. Luukko on kuvaillut teoksen symboloivan kasvua ja henkistä kehitystä, toisaalta punainen väri liittyy elämänvoimaan, maahan ja intohimoon. Teoksen portaat ovat Rauman vanhan jätteenpolttolaitoksen käytöstä poistettua kalustoa. Teos on hankittu sponsorien avustuksella. Teos paljastettiin yleisölle 6.9.1997.

Tervetuloa siis portaille, jotka eivät johda mihinkään - paitsi taivaaseen. Kuvainnollisesti niin voi myös käydä, mikäli könyää liian pitkälle. Mutta kuten attribuuteista ja tähtösistä on pääteltävissä, niin ylös ei tarvitse kiivetä.

Oma kynä mukaan! Loggaukset, jotka on tehty nettiin, mutta ei kätkön lokikirjaan tulen tasapuolisuuden nimissä poistamaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

917 Logged Visits

Found it 838     Didn't find it 31     Write note 6     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     Owner Maintenance 30     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 22 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.