Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Riihimäen Alphabet -D- Director Renny's home town

A cache by rabbit2010 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/16/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Riihimäen Alphabet-sarjan kätkö D, sijaitsee mukavasti pyöräily reittien varrella.
Pohdimme pitkään kätkön sijoitus paikkaa ja lopulta päädyimme perinteiseen paikkaan, joka on mukava hakea vaikka koko perheen voimin.

Kätkö on helpohko micro. Autolla pääsee kätkön viereen. Koittakaahan kuitenkin toimia huomaamattomasti, jästeillä saattaa olla näköyhteys vähän joka suunnasta.

Renny Harlin (ent. Renny Lauri Mauritz Harjola, s. 15. maaliskuuta 1959 Riihimäki, vuodesta 1987 Harlin, isän alkuperäinen sukunimi oli Harlin) on Hollywoodissa uraa luonut suomalainen elokuvaohjaaja ja elokuvatuottaja. Hän on lipputuloilla mitattuna kansainvälisesti kaikkein menestynein suomalainen elokuvantekijä

HUOM! Näiden kätköjen tulisi olla talvella löydettäviä, mieluiten tradeja, jotta nuoremmatkin saisivat nämä haettua. Kätkön tulisi alkaa omalla aakkosella, mikä tässä tilanteessa on D. Nimi voi tulla jostain rakennuksesta, ihmisestä, kadusta, historiallisesta jutusta jne. Nimi voi olla myös englanniksi, mikäli se helpoittaa kätkön tekemistä.
Ensimmäinen löytäjä eli FTF, voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön, yhden viikon, korkeintaan kahden viikon sisällä. Jos kätkö ei ilmesty tässä ajassa, on seuraavan löytäjän vuoro, mikäli tämä haluaa kätkön tehdä. Mikäli hän/he eivät halua tehdä sitä, olisimme kiitollisia jos hän/he ilmoittaisivat sen loggauksessa. Myös tämän kätkön tekijä tai sarjan aloittanut voi kätkön tehdä kätkön, mikäli muut eivät halua.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

512 Logged Visits

Found it 497     Didn't find it 1     Write note 2     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.