Skip to Content

This cache has been archived.

Eki&Sahle: No niin, näyttää että tämä aina hetken pysyy, kunnes taas katoaa... Kiitos kävijöille, valitettavasti joutuu arkistoon.

More
<

Riihimäen Alphabet -E- Erebia ligea

A cache by Eki&Sahle Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/20/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Erebia ligea eli Metsänokiperhonen, tämän perhoslajin ja monet muut saatat tavata Riihimäen Perhospuistossa.

Perhospuisto sijaitsee Juppalan kaupungin osassa.
Puiston tarkoituksena on mahdollistaa Suomen päivä- ja yöperhosten katselu vapaasti niittymäisessä maisemassa. Puistoon on istutettu luonnon niittykasvien lisäksi koristekasveja, joissa perhoset viihtyvät. Kameran kanssa paikalle voi tulla, mutta haavi pitää jättää kotiin.
Puistossa on opastaulu ja perhosten katselu torni. Paikalle kannattaa tulla koko perheen kanssa, sillä sieltä löytyy lapsille leikkipaikka.
Kätkö on talvilöydettävä, mutta perhosia ei kylmään aikaan paikalla tapaa. Etsithän kätköä huomaamattomasti... Ja palautat sen samoin kuin se oli.
KÄTKÖ VAIHDETTU NANOKSI, TARVITSET PIENTÄ APUVÄLINETTÄ.

HUOM! Näiden kätköjen tulisi olla talvella löydettäviä, mieluiten tradeja, jotta nuoremmatkin saisivat nämä haettua. Kätkön tulisi alkaa omalla aakkosella, mikä tässä tilanteessa on E. Nimi voi tulla jostain rakennuksesta, ihmisestä, kadusta, historiallisesta jutusta jne. Nimi voi olla myös englanniksi, mikäli se helpoittaa kätkön tekemistä.
Ensimmäinen löytäjä eli FTF, voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön, yhden viikon, korkeintaan kahden viikon sisällä. Jos kätkö ei ilmesty tässä ajassa, on seuraavan löytäjän vuoro, mikäli tämä haluaa kätkön tehdä. Mikäli hän/he eivät halua tehdä sitä, olisimme kiitollisia jos hän/he ilmoittaisivat sen loggauksessa. Myös tämän kätkön tekijä tai sarjan aloittanut voi kätkön tehdä kätkön, mikäli muut eivät halua.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

492 Logged Visits

Found it 441     Didn't find it 23     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 10     Owner Maintenance 7     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.