Skip to content

This cache has been archived.

Cenarius: Živjo,

Ugotavljam, da na moje opozorilo o potrebi po vzdrževalnem posegu ni bilo odziva. Ker zaklad ne ustreza več zahtevam iz Smernic za postavljanje zakladov, sem zaklad arhiviral. S tem sem med drugim tudi sprostil mesto za postavitev novega zaklada, ki bo ustrezal smernicam.

Če meniš, da imaš za nevzdrževanje upravičene razloge in želiš zaklad v bližnji prihodnosti obnoviti, mi to čim prej sporoči na elektronski naslov, naveden v mojem profilu. V sporočilu morata biti obvezno navedena GC koda in ime zaklada. Če bo zaklad ustrezal zahtevam iz Smernic za postavljanje zakladov in bodo razlogi za odarhiviranje utemeljeni, bom zaklad mogoče odarhiviral.

POMEMBNO:
V primeru trajnega arhiviranja zaklada, so lastniki dolžni odstraniti vse, kar so v zvezi z zakladom postavili na terenu (vsebnik in vse postavljene vmesne stopnje).

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Cenarius - slovenski pregledovalec prostovoljec
www.geocaching.com
Center za pomoč in Smernice za postavljanje zakladov

Log created by TheGrimReaper GSAK macro

More
<

"Gremo na Planico!"

A cache by Kittex & LobsangLudd Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/30/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Zaklad je skrit pri spomeniku NOB na Planici nad Kranjem. Je steklen kozarček s pokrovčkom na navoj, nekoliko večji mikro.
The cache is hidden by the monument. The container is a small glass jar.

Na Planico se lahko povzpnete s številnih smeri, dostopna pa je tudi z osebnim avtomobilom. S Planice greste lahko po grebenu na Križno Goro ali na Jošta.

Ob spomeniku vsako pomlad poteka spominska slovesnost, posvečena preboju Selške čete Cankarjevega bataljona iz nemškega obroča in 15 padlim partizanom. 27. 3. 1942 je na Planici padel tudi narodni heroj Stane Žagar.
Na hribčku nad vasjo, do koder vodi lepa gozdna pot, stoji cerkvica Sv. Gabrijela.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.