Skip to Content

<

Hyvinkään Alphabet - Y - Yksisarvinen

A cache by Late01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/03/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Jatkoa Hyvinkään aakkoskätkösarjaan.

Hyvinkään Alphabet - Y - Yksisarvinen
 
 
Yksisarvinen (lat. Unicornis, kreik. Monokeros) on taruolento, jolla on hevosen vartalo ja pää, vuohen sorkat ja parta, leijonan häntä, sekä yksi usein kierteinen sarvi keskellä otsaa. Yksisarviset kuvataan tyypillisesti puhtaiksi, valkoisiksi olennoiksi, jotka antavat vain neitsyen koskea itseensä. Yksisarvisen sarvesta tehdyn juoman tai viinin juomisen yksisarvisen sarvesta tehdystä astiasta on uskottu suojaavan myrkyiltä ja toimivan lemmen nostattajana... (jatkuu Wiki-bla bla blaana).
 
Noniih eiköhän paikalla olevat neitsyet ole karkoitettu jo aikapäivää sitten sekä sarvista tehdyt tuopit käytetty punkkuihin ja muihin mehukatteihin. Kätkön vieressä nimittäin on erinomainen paikka nähdä nyky-yksisarvisia eli katukielellä sanottuna hepoi ja konei. Mallun tallit on yksi Hyvinkäällä sijaitsevasta monesta hevostallista, joka tarjoaa esim. ratsastuksen opetusta, vammaisratsastusta, talvisin rekiajeluja ym.
 
Tallien alueelle ei saa pysäköidä ellei ole asiaa Mallulle, koska eläimet voivat pelästyä ja häiriintyä georamppaamisesta. Kätköilyyn tarkoitettu suhailu onnistuu aivan kätkön tuntumassa leveällä ajotiellä. Alueella risteilee myös ratsastuspolkuja, joten olkaa varovaisia ja koittakaa liikua ilman suurempaa älämölöä. Talleille kuitenkaan ei tarvitse varata aikaa päästäkseen katselemaan eläimiä, vaan Mallu toivottaa tervetulleiksi kaikki ratsastuksesta kiinnostuneet pienet sekä suuremmatkin kätköilijät.
 
FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan kätkön (eli tässä tapauksessa Z:n) mahdollisimman nopeasti. Seuraava kätkö voi olla minkä tyyppinen tahansa (mielellään helpohko) ja kätköjen tulisi sijaita Hyvinkäällä. Ilmoitathan loggauksessa halukkuutesi jos haluat tehdä seuraavan kätkön. Mikäli olet estynyt tai et muutoin halua laatia kätköä, toivotaan että ilmoittaisit senkin loggauksessasi, jotta järjestyksessä seuraava voi halutessaan tarttua toimeen.
 
Järjestyksessä seuraava voi tällöin ottaa yhteyden kätkön tekijään tai muihin halukkaisiin. Nimeäminen tulisi suorittaa järjestyksessä A-kätkön mukaisesti:
 
Hyvinkään Alphabet – A – Alkukätkö
Hyvinkään Alphabet – B – Balls/Palloilua
Hyvinkään Alphabet – C – Culomäci/Fire Hill
Hyvinkään Alphabet – D – ...
 
Näin säilyisi luettavuus listalla.
Nämä ohjeet tulisi sisällyttää seuraavien kätköjen kuvaukseen, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

432 Logged Visits

Found it 416     Didn't find it 8     Write note 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.