Skip to Content

<

Säädettävä keinutuoli

A cache by Pek47ka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/29/2012
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö on kunnianosoitus isäni tekemälle työlle. Hän keksi kuvan mukaisen säädettävän keinutuolin ja valmisti niitä parikymmentä vuotta.Kertoisitteko lokkauksessanne jos olette sattuneet tällaisia säädettäviä keinutuoleja näkemään maailmalla. Niistä vanhimmat on yleensä maalattu mustaksi, vanhan punaiseksi tai helmenharmaaksi ja uudemmat on lakattuja. Kuvan tuolit ovat harvinaisuuksia, koska ne on valmistettu loimukoivusta ja osaksi visakoivusta.

Tämän mysteerin tehtäväasetteluun on käytetty kevyttä salausta. Varsinainen asia mitä pitää etsiä on kuvauksessa yritetty kertoa korostetun selkeästi. Sen etsimisen alkuun pääsee googlella, mutta lopussa täytyy käyttää muita normaaleja helppoja keinoja. Aluksi minä luulin, että asia ei löydy ollenkaan netistä, mutta siellähän se oli ja hyvin johdonmukaisessa paikassa.

29.11.2012
Tuossa kuvauksen alussa on korostettu yksi sana ja se ei tarkoita sellaista pyöreää syötävää objektia, vaan siitä pitäisi päästä aika virallisen paperin jäljille, joka on avainasemassa ratkaisun kannalta. Niin jostakin myös löytyvät tarkat ohjeet mitä jatkossa pitää tehdä. Onnea asioiden kaivamiseen esille.12.11.2018
Satuin törmäämään tällaiseen kahden istuttavaan harvinaisuuteen virtuaalisesti. Oleili ihan tutussa paikassa, mutta on muuttamassa johonkin uuteen paikkaan. Näitä on tehty aivan muutama - varmaan laskettavissa yhden käden sormilla.

free counters
24.08.2012 15:02Additional Hints (No hints available.) 

Find...

136 Logged Visits

Found it 125     Write note 5     Publish Listing 1     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.