Skip to Content

Multi-cache

Kolkanpolku - Verainen

A cache by jutani Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/14/2012
In Finland
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

3-pisteinen multikätkö Kolkanpolun varella Lemussa. HUOM! 1-pisteen viereen on ilmestynyt jotain liikuteltavaa - sillä ei ole mitään tekemistä kätkön kanssa ja vekotin varmaan poistuu jossain vaiheessa. Jätäthän siis tämän ison liikuteltavavn rauhaan, kiitos! Polun reittiä on vähän muutettu, pysythän polulla etteivät hevoset häiriinny :) Kätkössä ei ole kynää!

Kolkanpolku ja sen varrella olevat laavut on rakennettu lemulaisten yhdistysten voimin vuonna 2003. Kolkanpolun ja laavujen rakentamiseen osallistuivat: partiolippukunta Kolkankävijät, urheiluseura Lemun Visa, kotiseutuyhdistys Lemun Kempit, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lemun osasto ja Miiaisten kyläyhdistys.

Kolkapolusta oli alunperin tarkoitus tulla Lemuun pitkä ja kattava reitistö mutta maanomistajien vastuksesta johtuen se kutistui käytännössä kahteen itsenäiseen reittiin mitkä sijaitsevat Reisvuoren ja Veraisten alueella.

Laavut ovat lemulaisten aktiivisessa käytössä ja niitä hoitaa paikallinen partiolippukunta Kolkankävijät.

Tämä 3-pisteinen multikätkö esittelee Kolkanpolun Veraisten alueen osaa. Polun alkuosassa on pitkää heinää ja maasto on usein märkää. Polku on merkattu keltaisilla merkeillä / punaisilla nauhoilla. Matkalla voit nähdä lintuja ja muita elukoita ja varaa eväät mukaan ja nauti ne vaikkapa kahvin kera!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

128 Logged Visits

Found it 113     Didn't find it 6     Write note 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 9/17/2017 10:39:44 PM Pacific Daylight Time (5:39 AM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page