Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Sirqa: Loppupurkki on rakennustyömaan aitojen sisällä, joten kätkö on nyt hyllyllä jonkin aikaa. Purkki on haettu pois, niin on turha hakea.

More
<

Kurjenmäki

A cache by Sirqa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/4/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

HUOM! Kätkön paikka on muuttunut 17.12.2015. Huomaa kätkökuvauksessa lisätyt laskutoimitukset, korjattu 28.12.2015. Checkeristä saat kätkölle vinkin. Kätkön ympäristö on muuttunut sen jälkeen kun olen purkin laittanut. Arkipäivisin voi olla hankala hakea. Suosittelen hakemaan iltaisin tai viikonloppuna. Lähelle rakennettu aita ei haittaa kätkön hakemista, eikä aidan sisäpuolelle tarvitse mennä ja kätkö EI OLE AIDASSA.

Kurjenmäki (ruots. Tranbacken) on kaupunginosa Turussa. Se sijaitsee kaupungin keskustasta kaakkoon ja kuuluu keskustan suuralueeseen. Kurjenmäen naapurikaupunginosia ovat II ja III kaupunginosat sekä Kupittaa. Turun kaupunginsairaala sijaitsee Kurjenmäessä. (Lähde:Wikipedia)

N 60° 26.(Huhkola)(Ruissalo)(Pohjola) - 29

E 022° 17.(Satava)(Pääskyvuori)(Ruohonpää) -22Additional Hints (No hints available.) 

Find...

486 Logged Visits

Found it 455     Didn't find it 12     Write note 5     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 4     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.