Skip to Content

<

Matkalla Pikkulaelle

A cache by arihon Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/07/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pikkulaki on vähemmän tunnettu Ylläksen huipuista vaikka onkin todella hieno paikka. Pikkulaelta näkyy kauas Luosujärven suuntaan. Pikkulaelta voi jatkaa ylös Ylläksen huipulle asti. Pikkulaelle johtavalla rinteellä on hyviä mustikkapaikkoja. Tämä kätkö on Pikkulaelle johtavan reitin varrella.

Peruskätkö Ylläsjärvellä.

Kätkölle voi kävellä, juosta, maastopyöräillä (lumettomaan aikaan),  hiihtää, lumikenkäillä jne. Kätkö on löydettävissä myös talvella.

Parhaaseen hiihtosesongin aikaan kätköpaikan ohi kulkee paljon ulkopuolisia, joten etsiminen ja loggaus voi vaatia nokkeluutta ja kärsivällisyyttä.


 Käymme Ylläksellä usean kerran vuodessa, mutta jos purkissa on jotain ongelmia, niin sitä saa mielellään korjata jos mahdollista.

A  traditional cache in Ylläsjärvi. Cache is reachable by foot, ski or mountainbike (summer) and it can be found also during winter.

On high season there is a lot of outsider skiing close to the cache. So seaching and logging might take some time and tricks.

Kätkö on poretablettipurkki. Purkissa on lokivihko ja lyijykynä (ota puukko teroittimeksi mukaan). Jos liikut autolla huomaathan, ettei lähellä kulkevan Maisematien varteen saa edes pysäyttää autoa.

Cache is spray tablet tube. In tube there logbook and pencil. Maybe it would be a good idea to take a own knife for sharpening with you. If you are driving a car, please note that it is not allowed to leave car on nearby going Ylläsa Scenic road.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

856 Logged Visits

Found it 849     Didn't find it 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.