Skip to Content

<

Mäyrynvuori

A cache by Varvikello Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/09/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mäyrynvuoren kolmiomittauspiste

Mäyrynvuori on korkeimmillaan n. 160-metrinen kallio jonka huipulla on kolmiomittauspiste. Paikalla on romahtaneen kolmiomittaustornin jäänteet ja itse mittapisteen pultti on löydettävissä kalliolta. Hieman huvittavana yksityiskohtana tornin tolpasta löytyy kyltti jolla torni on suojeltu kalasääsken pesäpuuksi. Pohjoisessa näkymättömissä on Mäyryn kallioalue, louhos jossa murskataan kiviainesta ja joka on pikkuhiljaa laajentunut etelän suuntaan. Lähes koskematonta maisemaa riittää kuitenkin pohjoisessa aina naapurikunnan puolelle saakka ja lounaasta löysin kiikareilla järven takaisen naapurikylän taloja. Ota siis kiikarit ja vaikkapa evästä mukaan, paikka on varsin mukava pienelle tauolle.
Viimeiset metrit huipulle ovat sammaleista kivikkoa jossa kannattaa kulkea hieman varoen. Loukkaantumisriski piilee ja korvesta on matkaa lähimmälle metsäautotiellekin 250 metriä. Helpoimman lähestymissuunnan saa jokainen päätellä itse. Jos Reflecting beacon on hakematta, voi auton pysäköidä sen viereen. Tie etelästä kohti kätköä jatkuu kuitenkin vielä 700 metrin matkan ja on ajettavissa ainakin polkupyörällä, traktorilla ja tukkirekalla.  Pysäköinti ja lähestyminen siis omaa harkintaa ja tervettä järkeä käyttäen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

49 Logged Visits

Found it 43     Didn't find it 3     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.