Skip to Content

<

Haminamäki-naatiskelu

A cache by Kaa ja koirapoikaset Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/16/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


* * Huomio huomio! Tehtävää muutettu (ja helpotettu) 18.4.2016, koska aloituspisteen kyltti on salaperäisesti kadonnut! * *

Koirapoikasten kanssa käppästiin Lapinlahden Haminamäen kuntopoluilla yhtenä kauniina lokakuisena iltapäivänä ruhtinaalliset kaksi tuntia ja kolome varttia! Koirat nauttivat kovasti, nämä melkein mökkihöperöityneet pienet rakkaat riiviömme. Annoin niitten kaikessa rauhassa haistella ja nuuskutella, ja välillä käveltiin ja välillä juostiin. Se oli semmoinen Haminamäki-naatiskelu se.

Gepsukka sattui mukaan, joten lenkityksen ohessa syntyi myös tämmöinen kolmiosainen multi, jotta sinäkin pääset naatiskelemaan Haminamäen maisemista ja kuntopoluista - ja kätkön etsimisestä. Laskutoimituksiin saatat tarvita kynää ja suttupaperia. Veikkaan, että selviät tästä alle tunnissa, ellet jää naatiskelemaan ja nuuskuttelemaan kuten me.

1. Aloituskoordinaateista löytyi kätköä tehdessäni kauniitten maisemien lisäksi yksi tietty sana, jota tarvittiin tämän multin ratkaisussa. Koska sanan sisältänyt kyltti on talven 2016 aikana kadonnut, sinun ei ole nyt sinne pakko mennä vaan saat tarvittavan sanan valmiina, kun klikkaat auki kuvan nimeltä "Kyltti".

Sinun tulee tehdä seuraavat laskutoimitukset:

A) Laske montako kirjainta sanassa on yhteensä. Heh. Kerro se itsellään, ja lisää siihen sanassa olevien T-kirjainten lukumäärä. Lisää saamasi luku aloituspisteen N-koordinaatteihin.

B) Laske monesko kirjain aakkosissa on sanan ensimmäinen kirjain ja monesko kirjain aakkosissa on sanan kuudes kirjain. Laske sitten ne kaksi lukua yhteen ja kerro kymmenellä. Vähennä saamasi luku aloituspisteen E-koordinaateista.

2. Laskutoimituksen tuloksena saat koordinaatit kakkopisteelle. Jos laskit oikein, koordinaatit vievät sinut puisen rakennelman luo. Etsi sen uumenista mustalla tussilla piirretty numero. Hämärään aikaan tarvitset lamppua.

A) Kerro löytämäsi numero itsellään ja vähennä siitä 10. Vähennä saamasi luku kakkospisteen N-koordinaateista.

B) Kerro löytämäsi luku 20:llä. Lisää se kakkospisteen E-koordinaatteihin.

3. Laskutoimituksen tuloksena saat koordinaatit loppupisteelle, jossa kolmiosaisen multin kolmiosainen purkki sijaitsee. Kätkö ei ole talvilöydettävä, vaan jääpi lumien alle. Varo, ettei jästit yllätä!

Jos tulet autolla, voit parkkeerata esimerkiksi Matin ja Liisan Asemalle, ensilumenladun parkkipaikalle tai Hassilan hiihtomaan parkkipaikalle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • KoirapoikasetTiistai-illankähmässä pikkusta vaille vesisateessa vietiin sitten porukalla purkki paikoilleen. Tämä kuva on siltä reissulta.
  • KylttiYkköstehtävään tarvitset tätä.
  • Lokakuinen auringonlasku HaminamäeltäTämä kuva otettiin maanantai-iltana auringonlaskun aikaan. Oli tosi kaunis ilta.

79 Logged Visits

Found it 72     Didn't find it 2     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.