Skip to Content

This cache has been archived.

Ma.Meri: Näemmä käikki ovat saaneet loggauksensa suoritettua ja liftarit nostettua pois miitistä joten on aika arkistoida tämä miitti muistojen joukkoon![:)] Kiitos runsaasta osallistumisesta kaikille Pilpassa käyneille geokolleegoille ja hyvät joulun odotukset kaikille! [:)] Tämä oli osallistujamääränsä puolesta suurin eventti mitä olen koskaan ollut järjestämässä, oikea pienois-Mega-eventti, kiitokset kaikille! [:D]

More
<

Pilpan Marrasmiitti

A cache by Ma.Meri Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 24 November 2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Olenpa jo kauan aikaa haaveillut eventistä jossa olisi myös mahdollisuus saunoa ja paistaa makkaraa hyvässä geoseurassa! Ja koska sellaista ei ole vastaan tullut niin päätin Puijon Ladun jäsenenä järjestää geokätköilijöiden sauna ja makkaranpaistomiitin Pilpan majalle yhdessä gottokakkosen kanssa! Myös maja on auki ja majassa tarjoillaan kahvia ja piparkakkuja koko paikalle saapuneelle geokansalle!

Siis tervetuloa sankoin geojoukoin Pilppaan marrasmiittiin 24.11.2012 klo 11:00 – 15:00 ja varatkaa mukaan saunakamppeet, pirteätä ja iloista eventtimieltä, omat makkarat ja saunajuomat, eikä pikkujoululahjojenkaan vaihtaminen ole ystävien kesken kiellettyä!

Sauna on kuumana kello 12:sta noin klo 15:00 (ei niin nuukaa vaikka lähtöaika venyisikin) ja saunavuorot geoväelle on järjestetty naiset klo 12:00 – 13:30 ja miehet klo 13:30 – 15:00.

Auto tulee jättää alla annetussa reittipisteessä mainitulle parkkipaikalle ja loppumatka 700 metriä reippaillaan punaisin poskin ja reippain mielin, sytämmellisesti tervetulloo!

Flag Counter
free counters

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

123 Logged Visits

Write note 9     Archive 1     Will Attend 52     Attended 60     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.