Skip to Content

<

Korpitaidetta ilman painetta.

A cache by jaut5 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/20/2012
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä paikka vanhan kansan mukaan Hirttokorpi. Tarina kertoo että talon silloinen isäntä hirttäytynyt ko.paikalla, kun seuraavana aamuna olisi pitänyt olla rahaa erääntyvään vekseliin ja rahaa ei ollut.

Taiteellisen näkemyksensä paikalle antaneet Windyg ja avustajana toimivat jaut5. Voit tehdä omat "graffittisi" seinään tai kiviin. Aihe on vapaa.

Koordinaatit vievät sinut työkalulle jota tarvitset. Kätkö ei aukene ilman ko. työkalua.Kun löydät työkalun niin ihaile korpimaisemaa ja mieti samalla missä työkalua tarvitaan. Ahaa-elämyksen saatuasi ja työkalun käytön jälkeen kätkö kyllä ilmoittaa missä purkki ja lokikirja on.Kätkö tuskin löytyy jos lunta paljon.

Kätkö tyyppi voi olla lähempänä mysteeriä kuin tradia, sen voi jokainen miettiä paikan päällä. Tarvittaessa ja/tai ongelma tilanteessa tee niin kuin seinässä sanotaan. Tai jos haluat nähdä kätkön tekijän niin tervetuloa perille.
Kätkö omalla maalla ja sen verran korvessa että jästi vaara vähäinen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

416 Logged Visits

Found it 370     Didn't find it 28     Write note 6     Temporarily Disable Listing 5     Enable Listing 5     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.