Skip to Content

<

Tonkkurin suon laita

A cache by Kuhmoset Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/24/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Helppo luontoaiheinen peruskätkö kauniin luontopolun tuntumassa.
Seuraile luontopolkua, jolta ei tarvitse kauaksi poiketa. Polun pituus on noin 3 km. Sen varrella ovat myös muut luontoaiheiset "perhekätköt". Kätköilyreissulle kannattaa ottaa mukaan pienet eväät ja varata aikaa maisemien ihailuun.

Niittylahden-Asuman alue on yksi kaupungin merkittävimmistä ulkoilu- ja retkeilyalueista, josta kaupunki omistaa noin 700 hehtaaria. Alue on marjastajien ja sienestäjien suosiossa, minkä lisäksi sinne on saatavissa pienriistan metsästyslupia. Niittylahti-Asuman alueella sijaitsee myös kaksi luonnonsuojelualuetta, Tonkkurinmäen selänne Kallavesi näkymineen sekä Mustajärven kallioalue, jossa kalliot kohoavat nelisenkymmentä metriä Mustajärven pinnan yläpuolelle ja paikoitellen putoavat veteen lähes pystysuorasti. Ulkoilu- ja virkistyskäyttöä varten Niittylahteen on rakennettu laavu sekä noin kymmenen kilometrin mittainen ulkoilureitti.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

249 Logged Visits

Found it 231     Didn't find it 6     Write note 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.