Skip to Content

<

GT86

A cache by Kaitsu_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/04/2012
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tässä mysteerikätkössä pääset tutustumaan lähemmin yhden maailman suurimman autonvalmistajan kalustoon. Annetut koordinaatit eivät liity kätkön sijaintiin millään lailla. Kätkörasia on pienikokoinen "small".

Toyota Motor Corporation, yleisemmin Toyota, on japanilainen kansainvälinen yhtiö, joka on perustettu 28. elokuuta 1937. Toyota tunnetaan maailmanlaajuisesti erittäin korkeasta tuotelaadustaan, helppokäyttöisyydestään ja asiakastyytyväisyydestään. Toyotan nykyiset omistajat ostavat seuraavaksi autokseen noin 90 prosentin todennäköisyydellä edelleen Toyotan tai Lexuksen. Muilla merkeillä ei ole läheskään näin suurta asiakasuskollisuutta. Yhtiön osuus Japanin automarkkinoista on yli 40 prosenttia. Suomessa Toyota on ollut useita vuosia maan myydyimpiä automerkkejä, ja sen markkinaosuus on noin 14 %. Toyotalla on Suomessa myynnissä kaksi tuotemerkkiä: Toyota ja luksusmerkki Lexus. Toyota Auto Finland Oy on Toyota Motor Europen (TME) omistama yritys Suomessa. Yhtiöön kuuluu myös vähittäismyyntiä harjoittava yksikkö Toyota Autotalot Oy. Toyota Finance Finland Oy kuuluu kansainväliseen Toyota Financial Services –ryhmään ja Toyotan logistiikkatalo, Toyota Logistics Services Finland Oy, on TME:n suoraan omistama yhtiö Suomessa. Toyota Material Handling Finland Oy:n omistaa Toyota Industries Corporation. Toyota-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Vantaan Korsossa. Toyotan uusi urheiluauto on nimeltään GT86, jonka mukaan myös kätkö on nimetty. Kätkön koordinaattien selvittämiseksi joudut suoriutumaan alla olevista Toyotaan liittyvistä tehtävistä.

N = (1CD-FTV) x (2AZ-FSE) x 1,5 - (K) - 90338
E = (2T-G) x (1ND-TV) /2 - (1GR-FE) - 544504

HUOM! laitathan rasian kuten olikin, ja varothan sen paljastumista ulkopuolisille!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

143 Logged Visits

Found it 134     Didn't find it 1     Write note 5     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.