Skip to Content

<

Vimpelinlaakson urheilukeskus

A cache by Niko_Kainuu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/10/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perinteinen ja helppo micropurkki, jossa on logikirja ja kynä. Alue on lähes 24/7 todella jästirikasta aluetta. Traditional microcache including logbook and a pencil. Area is almost 24/7 full of muggles.

Kajaanin keskustan läheisyydessä oleva Vimpelin ulkoilu- ja urheilukeskus on monipuolinen ja tasokas urheilupyhättö, joka tiiviissä paketissa pitää sisällään jotain melkeinpä jokaiselle urheilun ja liikunnan harrastajalle. Vimpelissä on kansainväliset vaatimukset täyttävä 8-ratainen yleisurheilukenttä. Jalkapalloilijoiden käyttöön on kaksi luonnonnurmikenttää ja pallohalli.

Alueella sijaitsevat mm.
- pallohalli
- tennishalli
- 2 ulkokaukaloa talvella
- 4 asfalttipintaista ulkotenniskenttää kesäisin
- ampumahiihtokeskus
- hiihtomaja
- jäähalli
- kiintorastiverkosto
- laskettelurinne
- hyppyrimäet

Alueelta alkaa myös Kylkiäisen vaellusreitti, jonka pituus on 32 km. Reitin varrella on laavuja ja tulentekopaikkoja sekä maja. Vetisissä paikoissa on pitkospuut. Hyppyrimäkiä vastaapäätä oleva hiihtomaja on sopiva paikka noin 30 hengen kokousten tai muiden pienimuotoisten juhlien järjestämiseen. Rakennuksessa on kaksi sähkösaunaa.

Alueelta lähtee valaistu kuntopolku ja latu (pituus 4,2 km) sekä kansanhiihtoladut, joiden pituudet vaihtelevat 1 - 26 km. Lähtöpisteessä on opasteet laduista ja majoista. Ladut on merkitty värimerkein ja opastein. Hiihtoa voi harrastaa sekä perinteisellä että vapaalla tyylillä.

Rinnekeskuksessa on kaksi rinnettä. Rinteiden pituudet ovat 350 ja 450 m. Korkeuseroa rinteissä on enimmillään 66 m. Molemmat rinteet ovat valaistuja ja ne on varustettu sompahisseillä. Alueella on kahvio, välinevuokrausta sekä hiihtokoulu.

Pallohalli on Suomen suurimpiin kuuluva (70 x 120 m, 8160 m2 ja 21 m korkea) ylipainehalli. Pallohalli tarjoaa Kajaanissa erinomaiset tilat suurtapahtumien järjestämiseen.  Tila on jaettavissa useaan osaan aina tarpeen mukaan, mm. jalkapallokentiksi, pesäpallokentiksi.

Kajaanin jäähalli on Mestistä pelaavan Kajaanin Hokin kotiareena Kajaanissa. Lisäksi kesällä hallissa järjestetään muun muassa messuja ja konsertteja. Jäähallin 2372 katsojapaikkaa koostuvat 781 istumapaikasta ja 1591 seisomapaikasta.

Uusin alueen harrastusmahdollisuus on frisbeegolf. Kajaaniin Vimpelinvaaran ulkoilualueella on kilpatason 18-väyläinen DiscGolfpark. Rata on Kainuun vaativin frisbeegolfrata. Radan lähtöpiste on hiihtomajalla. Radan par on 57 heittoa.

Cache presents you the Vimpelinlaakso sportscenter.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

660 Logged Visits

Found it 632     Didn't find it 3     Write note 11     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.