Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Ma.Meri: Omistaja on kyllä jo lähes tämän harrastuksen taakseen jättänyt, mutta laitetaan hyllylle ja tutkitaan kun keretään että mikä on kätkössä vikana..

More
<

Minä olen pikkupoika posteljooni...

A cache by Ma.Meri Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/20/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Minä olen pikkupoika posteljooni, posteljooni ja posteljooni, minä olen pikkupoika posteljooni ja kiertelen Kuopion keskustaa...

Tämä mukava ja helppo wherigoseikkailu on suunnattu erityisesti Kuopion keskustassa vieraileville kätköileville turisteille ja tästä syystä kasetti sisältää joitakin keskeisiä nähtävyyksiä pelin ideaan naamioituneina. Mutta myös paikallisetkin kätköilijät ovat aivan tervetulleita pelaamaan tätä peliä.

Idean Kuopion keskustaan sijoittuvalle wherigolle sain nuoruuteni työpaikasta Kuopion painatuskeskuksesta, jossa kuljetin tuotteita ja kaupungin sisäistä postia pakettiautolla. Postinjakolenkit olivat mielestäni todella kivoja ja työpäivä tuntui kuluvan kuin lentämällä.

Liikuttehan kätköpaikalla vaivihkaisesti ja huomaamatta, on TODELLA JÄSTIALTIS PAIKKA, kiitos!!

Ja sitten ei kun pelaamaan, pelikasetin voitte ladata Täältä

Muistattehan kasetin pelattuanne käyttää wherigo.com-sivustolla kasetin lopussa annettua läpäisykoodia, joka tapahtuu unlocked-linkkinappulan kautta.

Emulointi estetty, testattu toimivaksi GARMIN 450-GPS-laitteella!

Kätkö on piilotettu yksityisen talon kiinteistönhoitajan ystävällisellä luvalla kerrostalon seinän viereen. Flag Counter

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

264 Logged Visits

Found it 239     Didn't find it 11     Write note 4     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.