Skip to Content

This cache has been archived.

el2: Taloyhtiössämme asuva kerrostalokyttääjä on saanut vihiä pyöräkatoksessa sijaitsevasta kätköstä. Taloyhtiötä hoitava kiinteistöhuolto on ilmoituksen mukaan poistanut katoksessa sijainneen kätkön, mitähän lie löytäneet ja poistaneet. Kätkö nimittäin oli vielä paikoillaan saapuessani kotiin.
Kyseinen kyttääjä voisi oikeasti hankkia oman elämän, tai ainakin käyttää kyttäämiseen käyttämänsä energian johonkin hyödylliseen toimintaan. Mikäli haluaa kytätä voisi vaikka kytätä iltaisin alueella liikkuvia pyörävarkaita ja ilmoitella polliisille havaintonsa, mikäli ei uskalla itse keskeyttää tihutöiden tekoa. Valitettavasti kyseinen henkilö ei uskalla ottaa havaitsemiinsa "ongelman" aiheuttajiin itse yhteyttä, vaan käyttää taloyhtiön isännöitsijää ja kiinteistöhuoltoa hyväkseen. Tälläisiin turhan päiväisiin tehtäviin käytetyn energian ja työajan voisi käyttää järkevämmin vaikka siivoamalla taloyhtiön pihaa.

Kätkö on siis saanut nyt tehtävänsä loppuun ja poistettu paikoiltaan odottamaan parempaa paikkaa, tai kyttääjän poistumista kiinteistöstä.

More
<

Alp Pila

A cache by eilolma Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/26/2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Jokaisella pitää olla lähikätkö, tämä on nyt mun lähikätkö.

Tämä on siis todella nopea hakea ja logata jos pituutta on riittävästi, mikäli pituutta ei ole tarpeeksi ei ole suotavaa kiipeillä toisten pyörien päällä. Pituuden vajavuudesta kärsiviä varten rasia on asetettu siten että voi laittaa oman pyörän nojaamaan seinää vasten ja kiivetä sitä apuna käyttäen kätkölle. Jos pyörää ei ole mukana voi geomobiilin keulan työntää sopivalle etäisyydelle että pääsee kiipeilemään. 
Tälle rasialle näkyy suoraan meidän ikkunasta eli saatan tuijata lampulla illan pimeinä hetkinä että näette kirjoittaa nimen logiin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

293 Logged Visits

Found it 268     Didn't find it 16     Write note 4     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.