Skip to content

<

Rantalan leirikeskus

A cache by MaSaKuKo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/29/2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Paimion seurakunnan leirikeskus sijaitsee Paimion lahden rannalla. Seurakunnan internet-sivujen mukaan majoitusrakennus on rakennettu 1979 ja peruskorjattu vuonna 2010. Ruokalarakennus on rakennettu 1992.

 

 


Sisarukset Siviä ja Sylvi Mäkinen myivät ilmeisesti jo 1970-luvun alussa talonsa ja tonttinsa Paimion seurakunnalle, mutta säilyttivät asumisoikeuden eivätkä pitäneet kiirettä Vistalle muuton kanssa. Seurakunta kuitenkin rakensi alueelle pienehkön saunan ja ylös metsään majoitustilan, jossa paimiolaiset ja lietolaiset kävivät rippikoululeiriä jo vuonna 1976. Partiolippukunnat Poimarin Pojat ja Otava-tytöt tekivät viikonloppuretkiä Rantalan leirikeskukseen jo 70-luvulla. Rinne oli kesäisin lämmin ja uimaranta matala ja hiekoitettu.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.