Skip to Content

<

Kiuksvuoren tukiopetus

A cache by asaama Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/28/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Maastomysteeri Maskun ja Nousiaisten rajamailla.

Field puzzle in Finnish only, sorry.

Kiuksvuori on 40 hehtaarin kokoinen, jyrkkäseinäinen kallioselännealue. Rajapaikkana Kiuksvuori on keskiaikainen. Suurin ladottu rajamerkki on luokiteltu kiinteäksi muinaisjäännökseksi (viitepiste). Pitkin Maskun ja Nousiaisten rajaa voit kuitenkin bongata pienempiä kivikasoja. Kumpuilevasta maastosta löytyy useita pieniä jyrkänteitä, silokalliota ja rakoilun lohkomia porrasmaisia rinteitä. Valtaosa alueesta on kalliomännikköä, mutta lakialueelta löytyy muutama kallioketolaikku. Etelärinteellä on ainakin 2000-luvun alkupuolella asustanut liito-orava, toivottavasti asustaa vieläkin.

Kiuksvuorella pääset testaamaan, oletko ollut hereillä koulunpenkillä vai tarvitsetko tukiopetusta peruskoulun oppimäärässä. Toiveeni olisi, että jättäisit Mr Googlen metsässä rauhaan ja ottaisit kiltisti vastaan tukiopetuksen, jos sinulle sellaista tarjotaan. Olen pyrkinyt järjestämään ne ihan mukavilla paikoilla. Tukiopetuksen tarpeesta riippuen kätkö on oikeastaan 4-7 pisteen multi eikä mysteerisin mysteeri ollenkaan. Välipisteet ovat small-kokoisia ja perinteisesti piilotettuja. Jos purkit löytyvät, lokikirjalle pääsy on varmaa. Luokalle ei jätetä ketään :)

Huom! Taustakuvassa näkyvän rajamerkin kiviin ei saa koskea! Houkutteleviin koloihin ei ole piilotettu mitään! Tämä oli ehkä turhaa holhousta, mutta parempi varmistaa, gepsit kun joskus vaan huitelevat kymmeniä metrejä väärään suuntaan. Liiku kuluvassa kalliomaastossa kevein askelin ja muutenkin luontoa kunnioittaen.

Kiitos jästiserkulleni ja jästityökavereilleni asiantuntija-avusta ja koekaniineina toimimisesta! Loppupurkista kiitos juhejalle!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

121 Logged Visits

Found it 115     Write note 2     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.