Skip to Content

This cache has been archived.

Tarya: Vaikka kenunen ja kultakuru eivät vielä ole saaneet palkintojaan, tämä eventti sujahtaa nyt arkistoon.

Kiitokset kaikille majalla poikenneille!

More
<

YHDESSÄ Maunulan majalla

A cache by Geoliikkujat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 24 February 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


[FI] Geokätköilyeventti sunnuntaina 24.2.2013 klo 14–16 Maunulan majalla (Metsäläntie 9, Helsinki)Maunulan maja. Foto: Lehtonen


Tänä viikonloppuna Suomen Latu ja sen jäsenyhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea geokätköilytapahtumia YHDESSÄ-teemalla. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki kätköilijät ja kätköilystä kiinnostuneet.

Ohjelma

Maunulan eventti alkaa klo 14. Iltapäivän ohjelmassa on vapaata yhdessäoloa, jutustelua ja tutustumista kollegoihin, geokolikkojen esittelyä ja matkalaisten vaihtoa. Otathan nimilappusi mukaan! Nimilapun korvikkeen voi askarrella myös paikan päällä, teippiä ja tusseja on.

Järjestäjien puolesta tarjolla on lämmintä mehua, jonka saa majan kahvilasta YHDESSÄ-lipuketta vastaan. Lipukkeen voi ottaa samalla, kun kuittaa nimensä eventtikirjaan.

Saapuminen

Maunulan majan luona on pysäköintitilaa rajoitetusti, noin 15 autolle. Lisää pysäköintitilaa löytyy eläinten hautausmaan vierestä Metsäläntien toiselta puolelta (majalta Haagan suuntaan). Parkkipaikat ovat waypointeissa. Etenkin viikonloppuisin majalla on paljon kävijöitä, joten paikalle kannattaa tulla bussilla, kimppakyydeillä, pyörällä, hiihtäen tai kävellen.

Bussien aikataulut ja pysäkit voit katsoa Reittioppaasta.

Sukset* mukaan!

Maunulan majan edestä aukeaa Keskuspuiston upea latuverkosto ja majalle pääsee tulemaan hiihtolatuja pitkin muun muassa Paloheinästä, Pirkkolasta ja Laaksosta, mikä tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Jos et tänä talvena ole vielä ehtinyt hiihtää, viimeistään nyt kannattaa kaivaa sukset esille. Hiihtovälineiden kera eventtiin tulijat osallistuvat äskettäin julkaistun Suomen Latu 75 -geokolikon arvontaan.

Latureitistön ja -tilanteen näet tästä.

* Sukset ovat lähinnä Euroopassa käytettyjä jalkaan sidottavia lumessa kulkemista helpottavia apuvälineitä. Yleensä suksia on käytetty pareittain. Lähde: Wikipedia


8.2.2013: HUOM!
Kaikkien YHDESSÄ-tapahtumiin osallistuneiden ja Attended-loggauksen tehneiden kesken arvotaan yksi Garmin Oregon 450t -GPS-laite.
Voittajan nimimerkki julkaistaan Suomen Ladun sivuilla 4.3.2013


[EN] You're welcome to spend this Sunday afternoon in good geo company at Maunula cottage in the Central Park of Helsinki (address: Metsäläntie 9).

The event will start at 2 pm and the event book will be available till 4 pm. Take your nametag along, please. You can also easily make one, there will be marker pens and tape at the event place.

The Central Park has excellent skiing trails and everyone arriving at the event with skis will participate in a lottery where it’s possible to win a newly published Suomen Latu 75 geocoin.

Come and meet geocacher colleagues!


Edit: Kellon lyötyä neljä alkoi tulla kyselyjä tästä pienimuotoisemmasta arvonnasta (se gepsin arvonta on Suomen Ladun heiniä) eikä siinä muu auttanut kuin arpajaistoimikunnan loihtia neljä onnetarta tehtävää suorittamaan Kiitokset vapaaehtoisille!

Arpalipukkeita oli palautettu 19 kappaletta ja kun arvontajärjestys oli selvitetty, jokainen onnetar nosti yhden voittolipukkeen. Virallisia valvojia oli paikalla useita, ylimpänä valvojana Suomen Ladun edustaja.

Ja sitten ne voittajat:
1. Suomen Latu 75 -geokolikon onnellinen omistaja on copperi
2. Garminin kaulanauhat voittivat omakseen Geppana, kenunen ja kultakuru

Onnittelut onnetarten suosikeille!! Palkinnot voi periä Uutelassa lauantaina 9.3. (klo 14-16) tai jos em. eventti ei sovi aikatauluihin, ne tulevat postitse.


Edit 5.3.2013: Garminin lahjoittama Oregon 450t -GPS-laite on tänään arvottu kaikkien YHDESSÄ-eventteihin osallistuneiden ja Attended-loggauksen tehneiden kesken. Palkinto meni arvonnassa kätköilijälle mepile, onnittelut! Mepile osallistui peräti viiteen YHDESSÄ-eventtiin.

YHDESSÄ-eventit ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Järjestäjät ovat myös olleet tyytyväisiä. Odotettavissa on siis lisää latuyhdistysten eventtejä tulevaisuudessa. Kiitos vielä kaikille osallistujille!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

188 Logged Visits

Write note 6     Archive 1     Will Attend 73     Attended 103     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 20 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.