Skip to Content

This cache has been archived.

Speedy2009: Jästien pyynnöstä... arkistoon

More
<

Hätävarakätkö

A cache by Speedy2009 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/10/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Hätävarakätkö on tarkoitettu kaikille kätköilijöille, mutta ensisijaisesti "aukkopäivän" täytteeksi tai muuten vaan "haasteen" aiheuttaman pakkolöydön auttamiseksi. Tosin tämä kätkö tuo helpotuksen vain kerran eli mieti milloin käytät... viimeisessä hädässä! Kerro loggauksessa mihin hätään sait apua.

Geokätkö sijaitsee Villähteellä Vanhankartanon puistoalueella. Täällä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun vaikka koirien kera tai ihan muuten vaan. Lapsille ja lapsenmielisille on monipuolinen leikkikenttä. Lähistöllä kulkee myös Loistopolku, jota pitkin voi patikoida tai talvisin hiihtää. Osassa puistoa Nastolan kunta vuokraa viljelypalstoja. Palstoja on 10 kappaletta ja kooltaan ne ovat noin 150 - 200 m². Puistoalueelta on lähiyhteys myös Kymijärven rantaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

441 Logged Visits

Found it 427     Didn't find it 7     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.