Skip to Content

<

RoW: Uutela - Särkkäniemi

A cache by tittat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/19/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

15.6. Kasetin uusi versio 1.1 sisältää kätkön oikeat koordinaatit.

10.6. Purkki siirretty uuteen paikkaan. Uudet koordinaatit saat korjaamalla vanhan kasetin (versio 1.0) kertomia naatteja seuraavasti: N+0.001, E-0.016

Kierrä wherigon avulla Uutelan luontopolun toinen kierros eli rastit 9-14. Kierroksen pituus on 1,5 km. Parkkipaikka (ajokielto voimassa 20-8 joka päivä) löytyy referenssipisteestä.

HUOM! Ennen kierrokselle lähtöä kannattaa vaikkapa opastaulun kohdalla tarkistaa, että gps:n tarkkuus on hyvä. Ainakin garminillani oli ongelmia alkupään rastien kanssa, kun lähdin kierrokselle kylmiltään heti gepsin käynnistämisen jälkeen (tarkkuus 10-12 m). Android-puhelimeni taas hukkasi testikierroksen aikana muutaman kerran satelliitit, mistä syystä rastit eivät löytyneet yhtä nopeasti kuin samalla kierroksella käytössä olleella garminilla, vaan jouduin niitä välillä hetken odottamaan.


RoW - Rise of Wherigos - on teemajulkaisu wherigojen saralla, jolla wherigoja tehneet geokätköilijät vapaaehtoisesti halusivat ilahduttaa kanssaharrastajia keväällä 2013. Toisena tavoitteena massajulkaisulla oli herättää huomiota wherigo-kätkötyypille, lisätä tietoisuutta ja saada mahdollisesti lisää wherigo-kätköjä Suomeen.

Uutelan luontopolussa on kaksi toisiaan sivuavaa lenkkiä, jotka yhdessä muodostavat kahdeksikon muotoisen polun. Toinen kierros on nimeltään "Kluuvijärviä ja rantaniittyjä". Luontopolun varrella on vain taulujen numeroidut pylväät. Varsinaiset taulut ovat virtuaalisia eli löytyvät vain netistä (ks. myös luontopolun esite). Myös wherigo sisältää taulujen kuvaukset.

Wherigon voit ladata täältä

Huomaathan, että luontopolun toinen kierros kulkee Särkkäniemen luonnonsuojelualueen kautta. Luonnonsuojelualueella pyöräily on kiellettyä. Pysyttele poluilla, erityisesti huhti- ja heinäkuun välisenä aikana.

HUOM! Särkkäniemen luonto ja myös luontopolku on kauneimmillaan kesällä. Jos siis kierrät wherigon talvella, tule kesällä uudelleen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

389 Logged Visits

Found it 373     Didn't find it 2     Write note 9     Publish Listing 1     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 18 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.