Skip to Content

<

Star Wars - Jääplaneetan sota

A cache by KP&PP ja geojedi07 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/10/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Jäämaailmassa oli sota. AT-AT -kävelijät olivat tuhonneet koko hyvisten tukikohdan. Hyvikset pääsivät kuitenkin pakenemaan ennen tukikohdan tuhoutumista hyvisten aluksella syrjäisen jättimäisen kiven päältä. Ennen lähtöään he piilottivat tärkeät tavaransa vihreässä aselaatikossa xvira nyyr.

Hyvikset lähtivät tuhoutuvasta tukikohdastansa pahisten planeetalle. Sitten pahisten Keisari tuli ja hyökkäsi hyvisten kimppuun. Mutta Luke Skywalker katkaisi Keisarilta molemmat kädet. Ja sitten hyvikset menivät Chewbaccoiden Ruohoplaneetalle ja Yoda tuli sinne ja antoi heille mitalit, koska he olivat tappaneet Keisarin.

Darth Wader tuli myös Ruohoplaneetalle ja Obi Wan Kenobi otti hänen kypäränsä pois. Kaikki hämmästyivät koska kypärän takaa löytyikin Luke Skywalker. Sitten hyvikset juhlivat niin paljon että pahisten planeetatkin tuhoutuivat. LOPPU.

Tämän kätkön on luonut 6-vuotias poikamme geojedi07. Teksti on kokonaan hänen keksimäänsä, ja suurimman osan hän on itse kirjoittanutkin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

479 Logged Visits

Found it 470     Write note 8     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.