Skip to Content

<

Espanjalainen solmu

A cache by Mokuskam Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/12/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helpohko peruskätkö Turuntien varressa. Kätköä lähestyessäsi huomioi kaikki solmun liikennemerkit. Sovelias pysähtymispaikka peltotien alussa on waypointina.

Tynnyrkiven risteys on saanut kansan suussa lempinimen espanjalainen solmu. Melkoinen hässäkkä risteys suuntineen ja kieltoineen onkin keskellä maalaismaisemaa...vaan kuinka kauan? Tolpantie ja Tynnyrkiventie on tarkoitus yhdistää alikulkutunneliksi, ja tieyhteys Turuntieltä Tolpantielle siirtää jonkin matkaa lähemmäs Tamperetta. Toteutuksen aikataulusta ei ole tietoa, rahahan se tämänkin ratkaisee.

Paikan virallisempi nimi Tynnyrkivi juontaa juurensa suureen siirtolohkareeseen, joka on aikoinaan räjäytetty kappaleiksi valtatietä rakennettaessa. Tarinan mukaan Laukon omistaja lahjoi kiven luona viinatynnyrillä maanmittarin, joka piirsi Laukon ja Sarkolan maiden rajaan mutkan sarkolalaisten vahingoksi. Tästä vallitsi naapuriviha vuosisatoja. Nykyään Laukon alueet kuuluvat Vesilahteen, Tottijärven ja Sarkolan alue on samaa suurta Nokiaa, ja vihakin leppynyt.

Kätköpurkin koko on micron ja smallin välimaastosta, pienet kolikot ja pienet matkalaiset mahtuvat. Muista kiertää kansi hyvin kiinni.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

820 Logged Visits

Found it 808     Didn't find it 1     Write note 5     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.