Skip to Content

<

[RoP] Törnävä kuvina

A cache by pikkopro adopted by porari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/12/2013
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä multin tyylinen wherigo vie sinut läpi Törnävän nähtävyyksien. Joudut suunnistamaan kohteeseen pelkän kuvan avulla. Mukanasi on Geokoira jolta voi kysyä vinkkiä jos ei kohde tahdo löytyä.

Se ei ole niin vaikea miltä kuulostaa mutta pieni Törnävä tuntemus on vain eduksi. Aina kun löydät kuvan mukaisen paikan ja saat sen tehtävän suoritettua, ilmestyy tehtäviisi uuden paikan kuva jonne suunnistaa. Kuvat saattavat olla kinkkisiä! Tehtäviä on yhteensä 16 kappaletta joilla esitellään aika kattavasti paikkoja. Koitin pistää kohteisiin tietoa sen minkä pystyin. Opaskoira on mukana koska ajattelin että ei tarvitse olla paikallinen että löytää kaikki kohteet vaan voi muualta tulleetkin tulla koittamaan.
Kuvat ovat kevät-talvella otettuja ja ne tullaan vaihtamaan kesäisiin jahka kesä alkaa. Suoritettuasi kaikki tehtävät saat viimeisellä kohteella koordinaatit purnukalle, Compeltion Coden sekä [RoP] Bonus koodin.

Wherigo on rakennettu Urwigo ohjelmalla ja testattu Samsung Galaxy S2 Android puhelimella WhereYouGo -ohjelmaa käyttäen. Modulointi estetty ja kertokaa jos tulee vastaan bugeja tai virheitä niin korjailen sitä mukaa.

Lataa Wherigo-kasetti TÄSTÄ.

Wherigon uusin versio on 1.6

Päivitetty 10.4.2013

[RoP] Rise of Wherigoa (RoW) mukaillen tein oman multijulkasun tiedottaakseni että asia meni perille ja Wherigoista kiinnostuin. Kiitos siitä. Ohjelmista en tiennyt mitään enkä ole vielä päässyt wherigo kätköä hakemaan mutta päätin kuitenkin tehdä semmoisen jos toisenkin. Ohjelmana käytän Urwigoa jonka totesin helpoksi ymmärtää.

Tämä on yksi Rise of Pikkopro [RoP] kätköistä johon kuuluu kuusi wherigoa joista yksi on Bonus Wherigo. Jotta pääset pelaamaan Bonus wherigoa tulee sinun ensin suorittaa sarjan viisi muuta wherigoa koska ne sisältävät koodin palasia jotka tarvitaan bonus kasetin pelaamiseen. Emulointi on kaikissa estetty.
Omat kynät joka kätkölle mukaan!

[RoP] Sarjan kätköt tekemis järjestyksessä ovat:
GC47JP9 Muukalaisia
GC47JNW Törnävä Wherigo -Race
GC47JNY Tonkimaan!
GC47JP4 Törnävä kuvina
GC47JPE Tietovisa

GC47JQ0
Bonus - Ruukintien portaaliympyrä

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

237 Logged Visits

Found it 219     Didn't find it 2     Write note 8     Archive 1     Unarchive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.