Skip to Content

<

Vanttimaakari

A cache by Leonooratin Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/9/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö Espoon Vanttilan kaupunginpuutarhan ympäristössä.

---------------------------------------------------------------------
Kaupunginpuutarha on tukikohta, jonka yhteydessä on kaikille kuntalaisille tarkoitettuja alueita, kuten näytepuutarha ja lasten leikkipaikka. Naytepuutarhassa on kokoelma Suomen oloihin tarkoitettuja puu- ja ruohovartisia kasveja. Näytepuutarhassa on mahdollista käydä katsomassa vaikkapa eri lajikkeita, kasvien kokoja yms. omaa puutarhaa varten.
Alueen suuri leikkipaikka valmistui Vihervuoden 2000 kunniaksi. Leikkipaikalla on useita Kaupunginpuutarhan omalla työhallilla valmistettuja puisia eläinhahmoja ja perinteiset keinut ja hiekkalaatikko. Alueella on iso kiipeilyteline, tasapainopuomi ja penkkejä sekä pöytäpenkkiyhdistelmiä vanhempien oleiluun ja retkieväiden syöntiä varten. Paikka on rakennettu uusien EU:n turvallisuusnormien mukaiseksi.
Kaupunginpuutarhan aluetta rajaa etelästä ja idästä keskuspuisto, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Paikalle pääsee busseilla 65K ja 165. Auton saa jätettyä leikkipaikan läheisyyteen parkkipaikalle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

531 Logged Visits

Found it 501     Didn't find it 12     Write note 7     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 16 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.