Skip to Content

<

Näöntarkastus

A cache by Trulli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/12/2013
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ilmainen näöntarkastus Lahdessa.

Annetuissa koordinaateissa ei tarvitse käydä, ne osoittavat vain yhden paikan, jossa voi käydä tarkistuttamassa näkönsä.

Tuossa jokin aika sitten peikkoperheemme pentu Suvitar valitteli, että ei oikein näe enää koulussa kunnolla taululle. Tilanne vain huononi syksyn ja talven edetessä, joten eihän siinä auttanut muu kuin tilata aika näöntarkastukseen. Silmälääkäritäti teki tarvittavat testit ja tutkimukset, jonka jälkeen oli selvää, että silmälasien hankinta olisi edessä. Muutaman päivän päästä uusien lasien kanssa kaikki olikin selvää ja kirkasta, eikä tarvinnut enää siristellä.

Oletkö sinä näöntarkastuksen tarpeessa? Vaivaako kenties puusilmäisyys? No, ei hätää, sillä tein erityisesti geokätköilijöille suunnatun näkötestin. Mene ensin viiden metrin päähän ja lähesty ruutua hitaasti, kunnes saat kirjaimista selvää. Tämän jälkeen voitkin käydä puusilmätestissä kenttäolosuhteissa ja kirjata nimesi asiakirjoihin todisteeksi testin suorituksesta.

Näöntarkastustesti:

N 60 JO.KOS JO=58,KOS=355
E 025 NÄ.KYY NÄ=42, KYY=466

Kätkö ei ole erityisen silmiä hivelevässä paikassa, mutta voit tarkistaa samalla kaukonäkösi, sillä muutaman sadan metrin päässä on nähtävissä melkoisen isoja kirjaimia.

Tarkasta geocache.fi:n palvelussa onko ratkaisusi oikea

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

361 Logged Visits

Found it 340     Didn't find it 4     Write note 8     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.