Skip to Content

<

Haastekätkö - Etelä-Pohjanmaa - Challenge

A cache by Black_Island Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/14/2013
Difficulty:
4.5 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Etelä-Pohjanmaan maakuntahaaste.


Map of Southern Ostrobothnia-fi

Haastekätköt

Haastekätköt ovat mysteerikätköjä, joiden loggaamisen edellytyksenä on lisätehtävän eli haasteen suorittaminen. Haasteessa esitetyt ehdot eivät saa olla ristiriidassa ohjenuorissa olevien ohjeiden kanssa.

Haastekätkön suorittajan on osoitettava haasteen täyttymisen osoittavat tiedot hänen merkitessään kätkön löydetyksi. Tiedot osoitetaan pääsääntöisesti haastekätköön tehtävän löytömerkinnän liitteenä.

Haastekätkön omistajan tulee valvoa, että kätkön löydetyksi merkinneet kätköilijät ovat suorittaneet haasteessa esitetyt tehtävät. Hänellä on oikeus poistaa löytömerkinnät, jos löytömerkinnän suorittaja ei pysty osoittamaan haasteen ehtojen täyttymistä.Haaste ja sen ehdot

Voidakseen logata tämän haastekätkön, joka löytyy annetuista koordinaateista, tulee kätköilijän täyttää ennen tätä seuraavat haasteen ehdot:
  1. Kätköilijällä tulee olla löydettynä yksi kätkö 17:stä Etelä-Pohjanmaan kunnasta. Kuntia on 18, joten yksi saa puuttua. Kaupunkeja ovat Alajärvi, Alavus, Kauhajoki, Kauhava, Kurikka, Lapua, Seinäjoki, Ähtäri. Muut kunnat ovat Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kuortane, Lappajärvi, Soini, Teuva ja Vimpeli.
  2. Jotta haaste ei olisi liian helppo, tulee mukana myös olla jokaisesta T- ja D-luokasta (1,2,3,4,5) yksi loggaus, puolikkaat pyöristetään ylöspäin eli (1), (1,5 ja 2), (2,5 ja 3), (3,5 ja 4) sekä (4,5 ja 5).
  3. Samasta kunnasta et voi käyttää useaa kätköä, jotta saat T- ja D- luokat täyteen eli vain 1 kätkö/kunta.
  4. Myös arkistoidut kätköt lasketaan mukaan.
  5. Omiin kätköihin tehtyjä löytöloggauksia ei hyväksytä.
  6. Tämä kätkö ei voi olla osana haasteen täyttymistä.
  7. Loggaukseen on liitettävä lista näistä kätköistä tai vaihtoehtoisesti lähettää lista profiilin kautta haastekätkön tekijälle. Koska kyseessä on haastekätkö, kuvauksessa esitettyjä ehtoja täyttämättömät loggaukset tullaan poistamaan.Kuvauksessa olevat vaikeus- ja maastoarvot kuvaavat tämän haasteen suorittamista. Itse kätkön vaikeus on 1 ja maasto 1,5. Rasiaan mahtuvat kulkijat.


Esimerkki listasta: (Black_Islandin löydöt Etelä-Pohjanmaalta)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

238 Logged Visits

Found it 180     Didn't find it 1     Write note 56     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 150 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.