Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Eiköhän tämäkin ollut jo tässä. Kiitokset vielä kerran osallistuneille.

More
<

Haksulandian syysmiitti III

A cache by Pirkanmaa United GC feat. haksu10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 12 October 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mitä: Haksulandian syysmiitti III
Missä: Haksulandia
Milloin: 12.10.2013 kello 14:00 alkaen

Haksulandian syysmiitti III on virallinen EarthCache Dayn mitti. Paikanpäällä järjestetään jonkinlainen kilpailu, johon pitäisi olla tulossa jotain kivaa pientä palkinnoiksi.

Haksulandian syysmiitti III Jokin aika sitten Kotkanpesällä miittiä pitäessämme löimme tyhjät päämme yhteen ja mietiskelimme loppuvuoden miittejä. Olipa paikalle sattunut haksu10:kin ja tulikin tiedusteltua, josko vaikka syysmiitti Haksulandiassa. Eipä haksu10 ideaa suoraan tyrmännytkään ja hieman myöhemmin tulikin vihreätä valoa.

Eli Pirkanmaa United GC yhteistyössä haksu10:n kanssa ylpeänä esittää...
Haksulandian syysmiitti III

Pienen tauon jälkeen on jälleen aika kutsua kätköilijät koolle viettämään perinteistä Haksulandian syysmiittiä. Legendaarinen haksulandia on valmiina vastaanottamaan kätköilijät hellään huomaansa lauantaina 12.10.2013 klo 14:00 alkaen. Meno jatkuu varmaan ainakin kello 18:00 asti eli vaikka heti alkutunnelmiin ei kerkiäisikään myöskin matti myöhäiset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ohjelma koostuu lähinnä kätköilystä ja siitä keskustelusta muiden harrastajien kanssa. Mikäli geokolikoita ja travelbugeja on kertynyt kaapinpohjalle, nyt onkin oiva tilaisuus puhallella pölyt kansioista ja tuoda kolikot kaiken kansan ihailtavaksi. Esittelykolikoille ja myöskin kiertolaisille järjestetään esittelypöydät. Käytössä on suuri piha-alue ja halukkaat voivat ottaa vaikka viltit mukaan ja viettää piknikkiä jos keli suosii. Sateen sattuessa miittiä vietetään autotallin, "paviljongin" ja puuliiterin suojissa.

Järjestäjien puolesta paikalle on järjestetty mahdollisuus makkaran paistoon kaasugrillillä ja/tai avotulella ja Pekka H keittelee perinteiset nokipannukahveet tai vaihtoehtoisesti kahvinkeitinkahveet. Eiköhän paikanpäälle perinteiden mukaisesti saada myös muutama (kuiva)kakku ja keksejäkin.

Ja kuten aikaisemmissakin Haksulandian miiteissä, paikalle saapunee pienellä varauksella myös Pirkanmaan suurin ja komein geoputiikki valikoimineen. Eli ei muuta kuin kolikko- ja geovälinevarastoa täydentämään. Ja muistakaahan ennakkotilausmahdollisuus.

Paikalta löytyy myös GPS-testipiste, jossa voi tarkistaa oman gepsinsä tarkkuuden.

Lisätietoa HaksulandiastaHaksulandia GC16QCHPysäköinti Pysäköintitilaa löytyy Haksulandian pihasta noin kymmenelle autolle (pääasiassa jonomuodostelmassa ja ensisijaisesti mahdollisten yöpyjien käytössä, varmistathan majoitusmahdollisuuden haksu10:ltä). Lisätilaa noin tusinalle autolle paikan vieressä olevalta puutarhakylän parkkipaikalta (waypointtina). Pysäköintiin voi käyttää myös Passinmäentien laitaa.

HUOM: Moni navigaattori väittää että Passinmäentieltä ei ole yhteyttä Sastamalantielle (ent. Häijääntie).Yhteys kuitenkin on eli ajele rauhassa Haksulandian kohdille, hyvänä maamerkkinä risteykselle on Majavan perävaunutehdas.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

317 Logged Visits

Write note 18     Archive 1     Will Attend 131     Attended 166     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 11 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.