Skip to Content

<

Viikonpäivä-haaste

A cache by -hamppi- Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/19/2013
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on Haastekätkö ja voidakseksi logata tämän löydetyksi sinun tulee täyttää haasteen ehdot. Kätkö löytyy ilmoitetuista koordinaateista.

Haastekätköt

Haastekätköt ovat mysteerikätköjä, joiden loggaamisen edellytyksenä on lisätehtävän eli haasteen suorittaminen. Haasteessa esitetyt ehdot eivät saa olla ristiriidassa ohjenuorissa olevien ohjeiden kanssa. Haastekätkön suorittajan on osoitettava haasteen täyttymisen osoittavat tiedot hänen merkitessään kätkön löydetyksi. Tiedot osoitetaan pääsääntöisesti haastekätköön tehtävän löytömerkinnän liitteenä. Haastekätkön omistajan tulee valvoa, että kätkön löydetyksi merkinneet kätköilijät ovat suorittaneet haasteessa esitetyt tehtävät. Hänellä on oikeus poistaa löytömerkinnät, jos löytömerkinnän suorittaja ei pysty osoittamaan haasteen ehtojen täyttymistä.

Haaste ja sen ehdot

Tämän haastekätkön hyväksytyn suorittamisen edellytyksenä on, että sinulla on vähintään 200 löydettyä kätköä ja vähintään 100 kätköilyvuorokautta jokaisena viikonpäivänä. Haasteella ei ole aikarajoitusta. Logataksesi tämän kätkön löydetyksi, liitä logiisi mukaan todiste suorituksesta geocaching.com sivuilta kerättynä tai kuvakaappaus geocache.fi sivulta , tai lähetä se kätköntekijälle tarkistettavaksi sähköpostilla profiilin kautta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

389 Logged Visits

Found it 286     Didn't find it 1     Write note 101     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 285 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.