Skip to content

<

Scuba Cache Botter

A cache by Discovery Divers Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/22/2013
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze "Scuba Cache" ligt bij het wrak wrak van de botter dat op ongeveer 12 meter diepte ligt. De cache heeft de vorm van een koektrommel met een logboekje erin. Deze cache is natuurlijk alleen geschikt en toegankelijk voor duikers met minimaal een Open Water Diver brevet of een vergelijkbaar brevet.

Deze "Scuba Cache" ligt bij het wrak wrak van de botter dat op ongeveer 12 meter diepte ligt. De cache heeft de vorm van een koektrommel met een logboekje erin. Hij bevindt zich vijf meter van aan de stuurboordkant van het wrak onder een plank. Laat de cache liggen en log hem door het logboekje ter plekke in te vullen. Verstop het busje weer goed. Deze cache is natuurlijk alleen geschikt en toegankelijk voor duikers met minimaal een Open Water Diver brevet of een vergelijkbaar brevet.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.