Skip to Content

This cache has been archived.

Drentse doorlopers: Deze trail is per 1 December gearchiveerd!

More
<

Happy Orange Trail 38

A cache by Drentse doorlopers Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/23/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Een leuke trail om de mooie omgeving van dit kanaal onder de aandacht te brengen.

Het Oranjekanaal is 48 km lang en tussen 1853 en 1861 aangelegd.
Het kanaal is vernoemd naar Koning Willem III.

Omdat we nu weer een koning Willem hebben vonden wij het een leuk idee om deze trail te maken en rond koningsdag te publiceren.

De trail gaat niet langs het gehele kanaal maar zal een gedeelte hiervan bestrijken, nl van Emmen naar Schoonoord en weer terug. De totale afstand zal ongeveer 25 km zijn. Onderweg is er voldoende gelegenheid om even te pauzeren en te genieten van de omgeving.

Het beste is deze trail met de fiets te doen maar als je van een flinke wandeling houd, dan kun je deze trail ook lopend volbrengen. De trail zal het grootste gedeelte over fietspaden gaan maar diversen gedeeltes gaan ook over zandpaden dus daar kan het fietsen wat lastig zijn na zware regenval e.d.

Ga deze trail niet 's nachts doen omdat er op het grootste gedeelte geen verlichting is aangebracht en om de natuur en de locale bewoners s'nachts hun rust te geven.

Onderweg zullen ook nog diversen andere caches gevonden kunnen worden die redelijk dicht bij deze trial liggen. Waaronder ook enkele T5 caches dus houdt daar indien nodig rekening mee.

De trail bestaat voornamelijk uit filmkokertjes maar er zijn ook diversen grotere bakjes gebruikt zodat er ook voldoende ruimte is om onderweg coins en TB's uit te wisselen.

Bij de eerste cache van deze trail zijn een drietal parkeerplaatsen als extra waypoints toegevoegd indien u uw auto wilt parkeren. Van hieruit kunnen dan eerst nog wat andere caches gevonden worden onderweg naar de eerste cache van deze trail

Heb respect voor de natuur en laat derhalve alles weer netjes achter.

Rest mij jullie een HAPPY dagje geocaching toe te wensen!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.