Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Event archived.

More
<

Etelä-Karjalan KevätMiiti 2013

Hidden : Sunday, 26 May 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Jokavuotinen Etelä-Karjalan KevätMiitti järjestetään tänä keväänä Kauniskallion leirikeskuksen sauna-alueella sunnuntaina 26.5.2013, klo 13:30 alkaen .
Tilaisuus päättyy lyhyeen, tehokkaseen ja yhteiseen CITO:oon, jolla korvaamme alueen omistajalle tilavuokramaksut.Miittiohjelmaan kuuluu:
  • Reipasta yhdessäoloa, geohenkistä seurustelua, omien eväiden nauttimista, sillä alueella ei ole kioskia tai kanttiinia.
  • Teemalla: Sen minkä itse tuo, myöskin syöt ja juot.
  • Kulmakunnan geoäijien "naru- ja kiipeilyleikkejä" höystettynä tiedolla ja kokemuksella turvallisesta laskeutumis- ja kiipeilykätköilystä.
  • Vesipetojen kanootti- ja melontainfo, jossa pääset tutustumaan ja testaamaan tuota oivallista T5 -kätköjen lähetysmisvälinettä.
  • Myssehunttareiden mysteerihautomo. Ongelmamyssejä voit pohdiskella täällä yhdessä mysteerinmurtajaporukan kanssa, jotka mahdollisesti saattavat avata salaista BittiLiitonArkkiaankin.
    Voit tutustua ongelmanratkaisutehtävien käytänteisiin ja apusovellutuksiin. Voit myös kysellä neuvoja laite- ja ohjelmaongelmiin tai päivittää tietojasi geoyhteisön verkko- ja SoMe-yhteyksistä.
  • Camoporukka esittelevät kätköjen tekomenetelmia, kertovat kokemuksistaan ja esittelevät tekosiaan.
  • Grillitulet sytytetään klo 13:30 jolloin alkaa myös toiminta 1. rastilla (kiipeilyrasti)
  • Saunaa voidaan lämmittää, jos riittävästi saunojia ilmoittautuu etukäteen. Lisätkää "will attend" -viestiinne halukkuus saunomisesta. Omat pyyhkeet!
KevätMiitti on perinteisesti aina ollut geokoiraystävällinen, niin se on nytkin, mutta sillä lisäyksellä, että koiria ei tuoda sisätiloihin (allergioiden takia).

Miittipaikka sijaitsee noin 20 km Imatralta pohjoiseen, Ruokolahden Salosaaressa. Ympäristöstä löytyy mukavia helppoja ja hieman haastellisempia tradeja, multeja sekä aikalailla mukavien mysteereiden loppupurkkeja.

Jotenkin meille on syntynyt sellainen kutina, että miittipäivän tuntumassa saattaa lähialueen purkikanta poikia, mutta sehän jää sitten nähtäväksi.

Ajo-ohje miittipaikalle:
Näytä KevätMiitti 2013 suuremmalla kartalla
Tervetuloa yksin, kaksi tai suuremmallakin porukalla

Yhteistyössä Etelä-Karjalan geokätköilijät & heidän kotona surevat omaiset

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

152 Logged Visits

Write note 8     Archive 1     Needs Archived 1     Will Attend 65     Attended 76     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 11 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.