Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

ReiKaa: Kun kään kaapungissa, yritän katella. Siihen asti tölökit hyllylle.

More
<

Tölökkimetällä

A cache by Kaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/28/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Olin laavantae-iltana töessä ja piin vähä ruokatuntia siinä illankähmässä. Olin kyllä jo evväät syöny työntekemisen lomassa niinku ylleesä ruukkoon tehä, vuan silti minä joka ilta sen pueltuntisen kään aenakii lähikaapassa käpsehtimässä. Pittäähän ne ruokatunnit poes pittee.

Kun nyt oel laavantae, niin kaappa oel männy kiinni jo kuuvelta. Kävin kuitennii vähän lonttasemassa katuja pitkin ja poekin, niinsanotusti happee haakkoomassa. Mulla oel kaeken varalta muovikassi matkassa, että jos sattuu löötymään tyhjiä tölökkiä aetovieriltä. Niitä kun näättäävät immeeset viskelövän ihan minne sattuu. Vuan ne kun viepi kaappaan, niin niistä suapi rahhoo.

Aeka paljohan niitä kertykii, hyvä kun kassiin sopivat. Kahtelin samalla kätkönpaekkojakkii, vuan aeka tiukassa ne jo alakaa Kuopion keskustassa olla.

Kaappakavun varressa nökötti kaks kaljatölökkiä nätisti ikkunalaavalla. Kyllähän ne jotkut ohikulukijat vähä taes katella, että mittään tuo eokko nuilla tekköö, vuan siitä viis. Vanahana kätköelijänä oon jo jootunna tottumaan nuihin toljottajjiin. Oman työpaekan likeltäkkii löösin kolome tyhjäks lipitettyä tölökkiä.

Snellmannin puistossa jönötti hirveen iso kuus. Sennii alta lööty tölökki. Ja kolomessa kavulta löötyneessä oel vielä juomistakkii jälellä, vuan minä kuavoin ne kavun varteen. Lasipullojakkii lööty kaks.

Iltasilla töehin jäläkeen läksin vielä uuvestaan tölökkimetälle. Ja sillä reessulla minä tämän kätkönpaekannii älysin. Kaks immeestä toljotti seista sillä kohi niin pitkään, että minä kerkesin kerätä sen seehtemen tölökkiä lissee heijän poes lähtemistä ootellessa. Äijän ne muuten kehtookii viskellä rahanarvosta tavarata pitkin pusikoeta ja kavunvarsia.

Aenae neljä kertoo kulin kätköpaekan ohi ennen ku seotu oel tyhjä ja piäsin kepsin kansa sinne mittaelemmaan ja purtilota sovittammaan. Taes siinä yks taksikii käävä kiäntymässä. Viis kertoo otin kepsiin lukemat ylös, vuan joka kerta näätti er laella - sen verran siinä pyörittellöö. Kahtokee työkii kartasta ennen ku määttä sinne hortoelemmaan, sen verran hiipakkata näkkyy kepsukka siinä pitävän.

Ja antoohan olla: Kun ajelin sitten yönkähmässä kottiin, niin sielläkii oel pitäjän poekaset - vae tyttösetkiikkö nuo lienöö - viskelly kaljatölökkejä pitkin kirkonkylän kavunvarsia. Kolome lööty het kättelyssä, ee paljo jootanu välillä turvavyötä kiinnittämmään kun yhtenään pit pysähtyä niitä aatoon onkimaan.

Kyllä männöö näköjään kaljoo sekä mualla että kaapungissa. Suahan nähä minkälaenen tölökkimiärä tulloo vappuna kerättyä. Ee suata riittee ies neljä muovikassia. Ee hirveen hyvältä näätästä tämä meijän raettius- ja siisteöspolitiikka.

Vuan koetahan arvata mistee minä sen kätköpaekan löösin. Nuissa alotuslukemissa se joka tappauksessa ee oo, eli ee toenna lähtee Kallavettä pitkin sootelemmaan.

(Vuan kato tosiaan kätkön paekka ensiks kartasta, kun ee raahotu kepsukka niillä nurkilla millään. Ja varokee muita immeesiä, niitä kuleksii tuolla kohi näköjään yötä päevee.)

Purnukka ee oo tölökki, vuan semmonen perinteenen ja aekamoesen pikkunen.

Ja tätä ee sitten ulukomuan kieliset pysty hakemaan, kun näätästää siltä ettee ies kuukkelin kiäntäjä ymmärrä tästä yhtään mittään. Kokkeelkeepa huviksenno: (visit link)

(Tämän kirjotti ReiKaan Kaa vuonna kakstuhattakolometoista.)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

300 Logged Visits

Found it 279     Didn't find it 14     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.