Skip to Content

<

Lamposaaren puuhakaappi

A cache by Golottaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/31/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Lamposaaren puuhakaappi syntyi pienten lasten ideoiden pohjalta. Toteutuksessa on käytetty sattumalta löytynyttä tarkoitukseen sopivaa kaappia ja varastoista löytynyttä sekalaista rojua, purkkia ja purnukkaa. Kätkön tarkoitus on saada geokulkurit hymyilemään ja toteuttamaan sisäsyntyistä etsimisen vimmaa. Vimman kohteena on lokivihko, joka on kätketty johonkin kaappikyhäelmän lukuisista purnukoista, tai sitten ei. 50x70 cm kokoisen kaapin löytäminen ei vaadi vaunukoiran kuonoa, mutta lokivihkon löytäminen sitäkin enemmän.

Ethän riko tai irroita mitään, lokivihko löytyy kyllä käyttämällä aivoja voiman sijaan. Palautathan kaikki samalla tavalla, niin on seuraavan mukava puuhastella kaapilla.

Lamposaaren sekä siellä olevan paviljongin ja rantasaunan rakennukset omistaa Mikkelin kaupunki. Vuonna 2014 nämä rakennukset ovat Mikkelin Soutajien ylläpidossa ja heidän kauttaa rakennuksia voi kuka tahansa vuokrata. Saaressa kasvaa vanha monipuolin sekämetsä ja sen korkeimmalta kohdalta aukeaa hieno näkymä yli Saimaan Mikkelin kaupungin suuntaan. Saaren sisällä kiertää polku, joka kannattaa samoilla läpi samalla vierailulla. Saareen pääsee rantautumaan parhaiten, kun parkkeeraa vesikulkuneuvon saaren pohjoispuolella olevalle laiturille, jossa on kiinnikkeitä veneiden naruille. Hyvänä vaihtoehtona on uida saareen Salosaaresta (n. 40 m) tai Mikkelin satamasta (n. 2,5 km ;)

Valitettavasti alkuperäinen jemma rikkoutui kovakouraisen geokulkurin käsittelyssä, joten uusi jemma vaatii alkuperäistä vähemmän puuhastelua.

Mukavia hetkiä puuhakaapilla!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

137 Logged Visits

Found it 119     Didn't find it 5     Write note 3     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.