Skip to Content

<

Satumetsä

A cache by GeoTytti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/17/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö on helpohko myssen ja multin sekoitus

Lumikki ja seitsemän kääpiötä Satumetsässä
Kääpiöden kavereita: Yksi monista satumetsän asukkaista alla olevan kurren lisäksi.


TARINAA:

Kateellinen Jästi löytää joltakin geokätköilijältä pudonneen peilin ja kysyy: ”kerro, kerro kuvastin ken on Satumetsän kaunehin” ja jästi saa vastaukseksi, että Lumikista on tullut Satumetsän kaunein neito. Julma Jästi suuttuu tästä ja määrää vastahakoisen Geotytin viemään Lumikilta hengen. Geotytin kohdatessa Lumikin hän tajuaa, ettei voi riistää häneltä henkeä ja käskee hänen pakenemaan läheiseen metsään.

Lumikki tapaa Satumetsän muutaman asukkaan, jotka vievät hänet syvällä metsään. Lumikki löytää pienen mökin metsästä ja luulee, että mökki kuuluu seitsemälle epäsiistille ja orvolle geokätköilijälle. Pian käy ilmi, että mökki kuuluu sen sijaan seitsemälle kääpiölle, jotka ovat palaamassa kotiin läheiseltä Turranmetsän asuma-alueelta. Kotiin päästyään kääpiöt saavat kauhukseen nähdä, että heidän mökkinsä on nyt putipuhdas, mistä he päättelevät, että mökkiin on saapunut tunkeilija. Kääpiöt löytävät Lumikin, joka on vaipunut uneen kääpiöiden sängyille poikittain. Lumikki herää ja näkee kääpiöt ympärillään. Lumikki esittelee itsensä, ja lopulta kaikki kääpiöt toivottavat hänet tervetulleeksi kotiinsa. Lumikki aloittaa uuden elämän kokaten, siivoten ja pitäen huolta kääpiöiden mökistä. Illan tullen he ryhtyvät yhdessä soittamaan, laulamaan ja tanssimaan.

Sillä välin Jästi saa tietää soittamalla auttavaan geopuhelimeen, että Lumikki onkin yhä elossa ja on edelleen Satumetsän kaunein neito. Jästi muuttaa itsensä taikajuoman avulla FTF-kätköilijäksi ja valmistaa liemen nimeltä ”puusilmän poistaja”. Paha Jästi selittää geopalstalla, että juomaa maistettuaan Lumikki vaipuu maagiseen uneen ja herää unestaan vain, jos hänelle annetaan ”rakkauden ensisuudelma”.

Jästi saapuu kääpiöiden mökille Lumikin ollessa yksin ja huiputtaa tämän juomaan valmistamaansa lientä. Sen seurauksena Lumikki vaipuu uneen ja Jästi huudahtaa: ”Olen Satumetsän kaunehin!”.
Metsän asukkaat hakevat kääpiöt apuun tunnistettuaan kätköilijän Jästiksi. Kostonhimoiset kääpiöt ajavat hänet ansaan eräälle geokätkölle, joka heti julkaisun jälkeen hyllytetään ikuisiksi ajoiksi. Näin Jästistä päästään eroon lopullisesti.

Kääpiöt palaavat mökkiinsä ja löytävät sieltä kuolleelta näyttävän Lumikin. He valmistavat tälle lasista ja kullasta geokätkön ja vievät sen ja siinä lepäävän Lumikin erään kiven alle. Hieman myöhemmin paikalle saapuu Geotytti. Geotytti on kuullut kätkössä makaavasta Lumikista ja päättänyt tulla katsomaan rakastettuaan. Lumikin kauneuden lumoamana Geotytti suutelee Lumikkia särkien lumouksen ja herättäen Lumikin unestaan. Kääpiöt ja eläimet ryhtyvät ilakoimaan Geotytin viedessä Lumikin Satumetsässä sijaitsevaan ”linnaansa”, joka alkaa Lumikin läsnäolosta loistaa puhtoisena ja kauniina. Ja he elävät siellä onnellista ja ihanaa elämää...
Kääpiöt jatkavat mukavaa ja rauhallista elämäänsä mökissään, jossa Geotytti aina silloin tällöin piipahtaa huoltokäynnillä.********************************************************************************

Annetuista koordinaateista kätköä ei luonnollisestikaan löydy, mutta saattaahan siellä vilauksella jonkun kääpiön nähdä.

Tehtävänäsi on nimetä nämä 7 kääpiötä ja laittaa ne aakkosjärjestykseen. Sitten lähdet kätköilemään Turranmetsään ja jos pidät silmät auki, etkä ole nauttinut "puusilmälientä", voit tavava näistä seitsemästä kääpiöstä viisi.

Mene aakkosissa toiseksi viimeisen tapaamasi kääpiön luo ja seuraa hänen osoittamaan suuntaan n. 50 metriä ja päädyt punaisen "mökin" no 4:n kohdalle. Sieltä löydät ohjeet kääpiöiden mökille, jossa lopullinen kätkö sijaitsee.

PIHOIHIN EI TARVITSE EIKÄ SAA MENNÄ. Onnea matkaan !

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

108 Logged Visits

Found it 102     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.