Skip to Content

<

Heritynniemi Pirunsaaren purkki

A cache by RF6 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/19/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Valkeakosken Heritynniemen läheisyydessä on Pirunsaari, se mistä saari on nimensä saanut ei ole minulla tiedossa, mutta saaren muoto voisi olla syynä. Kätkön koordinaatit löytyvät Pirunsaaren vahdit multin loppukätköstä. Saaren omisti ennen UPM-Kymmene ja saarella oli vuokramökki, nykyään se on yksityisen omistuksessa. Purkki on sijoitettu niin kauaksi mökistä ettei kanootilla tai soutupaatilla rantautuja ketään häiritse. Kätkössä ei ole kynää. Huom! Pirunsaaren rannat ovat erittäin kivikkoiset, joten kesällä en suosittele soutuvenettä raskaampaan vesipeliä. Syksyllä 2015 purkki siirretty n. 5 m ja samalla talvilöydettäväksi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

88 Logged Visits

Found it 74     Didn't find it 1     Write note 4     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.