Skip to Content

<

Tervetuloa Hämeenlinnaan

A cache by GruppoOrso Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/24/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Oli joskus puhetta, että Hämeenlinnasta on vaikea löytää kätköpaikkoja, koska useat paikat on jo kätkötetty.  Täältä tilaa vielä kuitenkin löytyy ;) Tämä kyllä taisi mennä Padasjoen puolelle.
 
Kun tästä tieltä 53 jatkaa Tuulokseen ja siitä 10 tietä pitkin Renkoon eli Hämeenlinnan toiselle laidalle, matkaa kertyy noin 80 km. Kaupungin pinta-ala on 2 039,67 km². Asukkaita Hämeenlinnassa on 2012 vuoden lopussa n. 67500.
 
Hämeenlinna on perustettu vuonna 1639. Siihen on myöhemmin liittynyt seuraavat kunnat: Hämeenlinnan maalaiskunta, Vanaja, Hauho, Kalvola, Lammi, Renko ja Tuulos.
 
Kätköilijöitä Hämeenlinnassa on ainakin 140 eli 0,068 neliökilometrillä eli 2,1 tuhatta asukasta kohden. Kätköjä kaupungista löytyy tällä hetkellä 489 eli 0,237 neliökilometriä kohti.
 
Mikä mukavinta, niin kaupungin alueelta löytyy kätköjä kaikenlaisten kätköilijöiden tarpeisiin. Voi kätköillä luontoympäristössä retkeilyalueilla. Voi harrastaa kaupukikätköilyä Hämeenlinna keskustassa. Tai kultuurimaisemissa Aulangolla. Tai kaupunkiin liittyneistä maalaiskunnissa. Eli Tervetuloa kätköilemään Hämeenlinnaan (unohtamatta tietenkään lähikuntia).

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

662 Logged Visits

Found it 647     Didn't find it 6     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.